Eski bir gapps sürümü kullanıyor olabilirsin. Eski gapps sürümleri Android 7.1.2 ile uyumlu değil.romu kurdum boot animasyonda şu an ne kadar sürede açılıyor?
edit: yarım saat oldu açılmadı
edit2: rom açıldı google hesabımda oturum açarken hata veriyor arm pico paketini kurdum
Kamera sorunu olmadığını bildirenler var. Mayıs stock romundan bu roma geçiş yapıp bilgi verebilirmisiniz?otg olarak gelecekmi kamera sorunu cozumu otg olarak gelecekmi kamera sorunu cozumu
Kanka yine tak cikarmi yapiyon sarji yoksa pili stock la ayni bana 2.30 ekranla 50 sarjim oluyor tabi degisiyorEkrani kucultme ne demek kanka tek elle kullanimi mi diyosun ? Romda sikinti yok zaten. Bende sadece telefon kapaliyken sarj dolum animasyonu cikmiyor. Yoksa memnunum. %58 sarj 2;56 ekran surem var :emoji_slight_smile:
Çözülecek, @Asderdd uygun bir zamanda bakacak.Video sorunu cozulse efsane rom ama
Bu sorunu bende sonradan farkettim ama çözümü Footej Camera diye uygulamada buldum. Ve gayet de güzel bi kamera uygulaması.Romda video kaydedilememesinin tek sebebi ilk sayfada paylaşılan root dosyası. Flashlandıktan sonra kamera video kaydı yapamıyor maalesef. Linageos'nin sitesinden addonsu-remove-arm-signed.zip adlı dosya çekilip flashlanır ise camera
kayıt yapıyor.
[doublepost=1495004005,1494962427][/doublepost]Maalesef başta işe yarasa bile kısa bir süre sonra eski haline gelmekte. Video kaydı sıkıntılı.
Footej kamera sorunsuz video kaydı yapmakta. Tek sorunu max 5dk kayıta izin veriyor, sınırsız çekim için satın almanızı istiyor.Bu sorunu bende sonradan farkettim ama çözümü Footej Camera diye uygulamada buldum. Ve gayet de güzel bi kamera uygulaması.
Kurulması gereken paketler güncellendi. Yeni paketleri kurun.Vendor ve modem i kurmama rağmen Hat gelmiyor ve "A vendor image" hatası alıyorum . Hata kodu farklı bu NNH26 veriyor .
Her 2-3 güne bir güncelleniyor rom Daha ne kadar güncelleme verelim. 2-3 günde bir konudaki AFH linkini kontrol et yeni güncelleme geldiği gibi oraya yüklenir.Güncelleme gelsin artık
[doublepost=1495729642,1495270442][/doublepost]Bu cihazla ilgilenen kalmadı galiba
Kendi ihtiyacına göre seçim yapabilirsin. Ben kişisel olarak en büyük paket olan full kullanıyorum.Open gapss pico yu mu stock mu aroma mi ne seçiyoruz onuda aciklamaya yazar mısınız