[LP] ETAB-5 Lollipop 5.1 Stock Rom

YouTube kısıtlı moda geçiyor build propa Google DNS ekleseniz ben denedim olmuyor yada düzenlenmiş build propa atabilirmisiniz ?

Hocam videodaki gibi kurdum generalmobile yazısında 10 15 dk geçti kaldı orada

Hocam bir bakar mısınız kırılmış stock rom attığım halde YouTube kısıtlı moda giriyor bunun bir çözümü varmı bu romda da böyle

• Like
Tepkiler: Baitarian
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Meb in yayınladığı ancak sonra kaldırdığı romdur @Asderdd tarafından yedeklenmiştir.​

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

-wipe data
-wipe cache
-wipe dalvik
-format system
-install zip​

Rom kurulunca kendisini şifreler romu kurduktan sonra açın ve twrp ye girip wipe yapın sonra tabletiniz açılacaktır.​

Rom:

Hocam bende suan nougat 7.1.2 var hata var bunda sizden indirip kurdum en iyi rom hangisidir öneriniz nedir?

Ben bu romu yükledim ama Play Store'dan her uygulama indirilmiyor. Uygulamanın dosyası iniyor ama APK dosyasını yüklerken hata kodu -504 diyor ve indirmiyor. Aynı uygulamayı APK olarak indiriyorum apkyı kur dediğimde uygulama yüklenemedi hatası veriyor. Nasıl düzeltebilirim? Yardım edin

general mobile yazısı dönüp duruyor bi türlü menü gelmiyor,uzunmu sürüyor açılışı???
[doublepost=1514812653,1514812522][/doublepost]ben bu romu daha önce de denedim yıne aynısını yapmıştı