Kaç kere açıp kapadım sorunlu arkadaşım kapandımı bi süre sonra şarz olmuyoBenimde başıma geldi biraz araştırmamdan sonra geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamasını aç kapa yapdığımda düzeldi
Başka bir rom deneyin. En son 2017 de kurmuştum bu romu sıkıntısız kuruluyordu elime tablet geçerse yeniden kurup bakarım.[Android yeni sürüme geçiliyor...]
[Açılış tamamlanıyor.]
Ekranında kaldı, 3 saattir aynı ekranda bekliyorum, açılış tamamlanıyor yazısının sol tarafındaki çember durmadan dönüyor.
Kapatma tuşuna bastım ses tuşlarıyla da bir şeyler denedim fakat hiçbir şey olmuyor.
Hızlı bir şekilde yardımcı olursanız sevinirim derslere girmem gerekiyor.
Şu an tablete hiçbir erişimim yok. Ne yapabilirim? Hala ekran açık ve yeşil çember dönmeye devam ediyor.Başka bir rom deneyin. En son 2017 de kurmuştum bu romu sıkıntısız kuruluyordu elime tablet geçerse yeniden kurup bakarım.
3 tuşa birden basıp kapat. Twrp açıp başka rom yükle.Şu an tablete hiçbir erişimim yok. Ne yapabilirim? Hala ekran açık ve yeşil çember dönmeye devam ediyor.
Denedim yükleme ekranında tekrar kaldı. Neden durmadan bu ekranda kaldığını çözemedim.3 tuşa birden basıp kapat. Twrp açıp başka rom yükle.
Farklı bir sorun vardır belki forumdaki romlarda yükleme açısından sıkıntı yok. PC den stock rom yüklemeyi deneyinDenedim yükleme ekranında tekrar kaldı. Neden durmadan bu ekranda kaldığını çözemedim.
Ben öğretmen tabletine bu ROM'u kurdum, şimdiye dek kullandığım en iyi ROM. Tavsiye ediyorum.
TWRP ile değil flashtool ile yükleyin. Burada yazan hiçbir problemle karşılaşmadım. Zoom sorunsuz çalışıyor, pili de makul süre kullanma imkanı veriyor.
Doğru şekilde kurabilirseniz ROM root'lu ve Google Play yüklü şekilde açılıyor.
Güzel rom sıkıntısız çalışıyor tabi orjinal olması çok iyi zoom eba kolaylıkla yükleniyor e tap5 için en iyi ve kararlı sürüm 5.1 Android 6 ve 7 de güzel ama hataları var ve orjinal değil