B berker Original poster Aktif Üye 31 Ocak 2015 184 16 25 Şub 2015 #1 Ama yüklü değil? Uygulamalardan baktım, yok. Tüm klasorleri sildim, hala yüklü. Ne yapmam lazım?
I Incredible™ 25 Şub 2015 #2 data/app klasöründe hala duruyor mu bir kontrol edin belki de tam olarak kalkmamıştır
B berker Original poster Aktif Üye 31 Ocak 2015 184 16 25 Şub 2015 #3 Incredible' Alıntı: data/app klasöründe hala duruyor mu bir kontrol edin belki de tam olarak kalkmamıştır Genişletmek için tıkla ... Onu da sildim. Apk yüklerken güncelleme gibi yüklüyor bu yüzden uygulama kurulamıyor ve lucky patcheri kullanamaz oldum
Incredible' Alıntı: data/app klasöründe hala duruyor mu bir kontrol edin belki de tam olarak kalkmamıştır Genişletmek için tıkla ... Onu da sildim. Apk yüklerken güncelleme gibi yüklüyor bu yüzden uygulama kurulamıyor ve lucky patcheri kullanamaz oldum
I Incredible™ 25 Şub 2015 #4 berker' Alıntı: Incredible' Alıntı: data/app klasöründe hala duruyor mu bir kontrol edin belki de tam olarak kalkmamıştır Genişletmek için tıkla ... Onu da sildim. Apk yüklerken güncelleme gibi yüklüyor bu yüzden uygulama kurulamıyor ve lucky patcheri kullanamaz oldum Genişletmek için tıkla ... system/app bakmışsınızdır ozaman
berker' Alıntı: Incredible' Alıntı: data/app klasöründe hala duruyor mu bir kontrol edin belki de tam olarak kalkmamıştır Genişletmek için tıkla ... Onu da sildim. Apk yüklerken güncelleme gibi yüklüyor bu yüzden uygulama kurulamıyor ve lucky patcheri kullanamaz oldum Genişletmek için tıkla ... system/app bakmışsınızdır ozaman
B berker Original poster Aktif Üye 31 Ocak 2015 184 16 25 Şub 2015 #5 Incredible' Alıntı: berker' Alıntı: Incredible' Alıntı: data/app klasöründe hala duruyor mu bir kontrol edin belki de tam olarak kalkmamıştır Genişletmek için tıkla ... Onu da sildim. Apk yüklerken güncelleme gibi yüklüyor bu yüzden uygulama kurulamıyor ve lucky patcheri kullanamaz oldum Genişletmek için tıkla ... system/app bakmışsınızdır ozaman Genişletmek için tıkla ... Orada da lucky patcher ile alakalı bir şey yok
Incredible' Alıntı: berker' Alıntı: Incredible' Alıntı: data/app klasöründe hala duruyor mu bir kontrol edin belki de tam olarak kalkmamıştır Genişletmek için tıkla ... Onu da sildim. Apk yüklerken güncelleme gibi yüklüyor bu yüzden uygulama kurulamıyor ve lucky patcheri kullanamaz oldum Genişletmek için tıkla ... system/app bakmışsınızdır ozaman Genişletmek için tıkla ... Orada da lucky patcher ile alakalı bir şey yok
MadloveR Administrator 25 Ocak 2015 497 354 42 25 Şub 2015 #6 Tinaniumla uygulamalarını yedekle bir wipe yap o zaman sorun hallolur.
B berker Original poster Aktif Üye 31 Ocak 2015 184 16 25 Şub 2015 #7 Uğraşmak istemiyorum başka çözümü yok mudur :adyo: Neyse artik yeni roma geçerken düzelir