mstfozkyaa
Kayıtlı Üye
General Mobile Discovery Lollikat.
mstfozkyaa' Alıntı:o kadar bilgim yok benim yaklaşık 5 aydır hiç sıkıntı yoktu bugün oldu. telefon hakkındaya girdim karsıma bu sitenin adı çıktı
mstfozkyaa' Alıntı:fotoğraflar rehber falan silinir mi??
wipe yazan yere girip ok'u mu çekiyoruzPoleStar' Alıntı:mstfozkyaa' Alıntı:o kadar bilgim yok benim yaklaşık 5 aydır hiç sıkıntı yoktu bugün oldu. telefon hakkındaya girdim karsıma bu sitenin adı çıktı
Recovery Mod'da Wipe Data Factory Reset Yap Yeterli Olucak.
mstfozkyaa' Alıntı:maalesef com.android.systemui işlemi durdu. Yazıyor
mstfozkyaa' Alıntı:açma tuşuyla ses tuşuna basılı tutunca TEAMWIN çıkıyo. Dün PoleStar Recovery Mod'da Wipe Data Factory Reset Yap dedi ben de wipe girip advanced wipe yapıp data ve systemi yaptım ama şimdi hiç açılmıyor. ben bu işlerden fazla anlamıyorum yeni telefon alacak durumuz da yok lütfen yardım
Install Wipe
Backup Restore
Mount Settings
Advanced Reboot
Nasıl olucak ?SuperDroid' Alıntı:mstfozkyaa' Alıntı:açma tuşuyla ses tuşuna basılı tutunca TEAMWIN çıkıyo. Dün PoleStar Recovery Mod'da Wipe Data Factory Reset Yap dedi ben de wipe girip advanced wipe yapıp data ve systemi yaptım ama şimdi hiç açılmıyor. ben bu işlerden fazla anlamıyorum yeni telefon alacak durumuz da yok lütfen yardım
Install Wipe
Backup Restore
Mount Settings
Advanced Reboot
İnstall menusunden rom kurmaniz lazim o zaman acilir
mstfozkyaa' Alıntı:Nasıl olucak ?SuperDroid' Alıntı:mstfozkyaa' Alıntı:açma tuşuyla ses tuşuna basılı tutunca TEAMWIN çıkıyo. Dün PoleStar Recovery Mod'da Wipe Data Factory Reset Yap dedi ben de wipe girip advanced wipe yapıp data ve systemi yaptım ama şimdi hiç açılmıyor. ben bu işlerden fazla anlamıyorum yeni telefon alacak durumuz da yok lütfen yardım
Install Wipe
Backup Restore
Mount Settings
Advanced Reboot
SuperDroid' Alıntı:mstfozkyaa' Alıntı:Nasıl olucak ?SuperDroid' Alıntı:mstfozkyaa' Alıntı:açma tuşuyla ses tuşuna basılı tutunca TEAMWIN çıkıyo. Dün PoleStar Recovery Mod'da Wipe Data Factory Reset Yap dedi ben de wipe girip advanced wipe yapıp data ve systemi yaptım ama şimdi hiç açılmıyor. ben bu işlerden fazla anlamıyorum yeni telefon alacak durumuz da yok lütfen yardım
Install Wipe
Backup Restore
Mount Settings
Advanced Reboot
Lollikati nasil kurduysaniz oyle kuracaksiniz
Onu da hatirlamiyosaniz
http://forum.turkdevs.com/konu-custom-recovery-ile-rom-nasil-yuklenir.html&highlight=rom+kurma
mustioo' Alıntı:Virüs bulaşmış.
UtkuAblakTR' Alıntı:Wipe Data Yap Veya Stock Rom Kur Tekrardan