Mac adresi her kapanıp açılışta değişiyor yardim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Boyka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Boyka

Original poster
Aktif Üye
28 Haz 2015
311
47
Merhabalar etab5 Rom yükledim fakat benim evde internete girme için modeme mac tanımlanıyor bu romda her kapanış açılışta mac adresi değişiyor bunun çözümü var mı şimdiden teşekkürler

Cvp: RE: Mac adresi her kapanıp açılışta değişiyor yardim

aspendas' Alıntı:
Degismedi daha iyi ama yinede aiz bilirsiniz
Mac sürekli değiştiği için Modem deki mac ile farklı oluyor ve nete giremiyorum

o kadarını bizde biliyoruz. Etrafta sürekli şifre kırıyorlar. Bu sebep ile şifreyi bilseler bile işe yaramıyor. Boşa bu şekil yapmadık.

Romun içinden
Bluetoothmac.apk
Wıfımac.apk
Lerı varsa silin yeniden başlatın

[font=Arial, sans-serif]priv-app bu klasorun içinde onlar yok  :([/font]

[font=Arial, sans-serif]edit : buldum teşekkürler denicem. [/font]

[font=Arial, sans-serif]edit : wifimac.apk yok içindee :([/font]

iki apk de içinde yok ::(

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
play storeden bunu indir root izni ver sonra modeminde kayıtlı olan mac adresini yaz olur.mac adresini girerken örnek (as:fd:62) olacak sekilde gir bide mac adresini yazmadan tiki işaretle.Sonra apply new mac de yeniden başlat olacaktır.

Tamam onuda deniyecem teşekkür ederim.

ReVoLuTiOn' Alıntı:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
play storeden bunu indir root izni ver sonra modeminde kayıtlı olan mac adresini yaz olur.mac adresini girerken örnek (as:fd:62) olacak sekilde gir bide mac adresini yazmadan tiki işaretle.Sonra apply new mac de yeniden başlat olacaktır.

teşekkür ederim oldu :)

[automerge]1586460541[/automerge]
Böyle bir uygulama çıkmıyor