iturankya Original poster Kayıtlı Üye 13 Ocak 2016 18 9 25 Şub 2016 #1 İyi geceler dostlar, ilk makale benzeri yazımı yazdım sizlerinde fikrini almak isterim Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
İyi geceler dostlar, ilk makale benzeri yazımı yazdım sizlerinde fikrini almak isterim Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
svncibrahim Aktif Üye 21 Mar 2015 142 63 25 Şub 2016 #2 Cidden güzel olmuş.Toplumumuzun genel sorununu çok iyi anlatmışsımız bence başarılar dilerim.Diğer yazılarınızıda merakla bekliyorum.
Cidden güzel olmuş.Toplumumuzun genel sorununu çok iyi anlatmışsımız bence başarılar dilerim.Diğer yazılarınızıda merakla bekliyorum.
iturankya Original poster Kayıtlı Üye 13 Ocak 2016 18 9 29 Şub 2016 #3 Cvp: RE: Makalem yayınladı svncibrahim' Alıntı: Cidden güzel olmuş.Toplumumuzun genel sorununu çok iyi anlatmışsımız bence başarılar dilerim.Diğer yazılarınızıda merakla bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Çok mutlu oldum çok teşekkür ederim
Cvp: RE: Makalem yayınladı svncibrahim' Alıntı: Cidden güzel olmuş.Toplumumuzun genel sorununu çok iyi anlatmışsımız bence başarılar dilerim.Diğer yazılarınızıda merakla bekliyorum. Genişletmek için tıkla ... Çok mutlu oldum çok teşekkür ederim