Material Style Whats App

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Lptrex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Lptrex

Original poster
Yasaklı Üye
26 Ocak 2015
32
908
23
Material stili whatsapp 
Google playde yok ancak sitesinde var
5.0ile uyumlu
Görsel harika olmuş
Ss
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Link
http://www.whatsapp.com/android/

tabi siz whatsapp plus kullanmadığınız için yeni görüyosunuz bunları  :D

Whatsapp bandami atiyo. Bi yasima daha girdim :)

Whatsapp+ forever :) Whatsapp ile plus arasındaki husumet büyüyor :) OsmDroid ve ekibinin tüm hesaplarını kapatmışlar ve linkleri kaldırın demişler. Onlarda linkleri kapatırız ama hesaplarımızı geri verirsiniz demişler. Öyle anlamışlar. :sigaraiciyor: Ben bunlara dedim kendi messenger uygulamanızı geliştirin diye. Baya bi beğeni aldı yazdığım. Belki yaparlar @Wes

SmiLeToLiFe' Alıntı:
Whatsapp+ forever :) Whatsapp ile plus arasındaki husumet büyüyor :) OsmDroid ve ekibinin tüm hesaplarını kapatmışlar ve linkleri kaldırın demişler. Onlarda linkleri kapatırız ama hesaplarımızı geri verirsiniz demişler. Öyle anlamışlar. :sigaraiciyor: Ben bunlara dedim kendi messenger uygulamanızı geliştirin diye. Baya bi beğeni aldı yazdığım. Belki yaparlar @Wes

knk artık whatsapp'ı herkes kullanıyor. nerdeyse tüm rehberde whatsapp var. tamam biz kendi aramızda onu kullanırız belki de günlük kullanıma yerleşmesi için çok zaman gerekiyor :cool:

e6jkbcj.jpg