MD5 SORUNU

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan itikat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

itikat

Original poster
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2016
11
1
SELAMUNALEYKÜM CİHAZIM SAMSUNG J7 PRİME SORUNSUZ ROOT ATTIM HANGİ PROGRAMI DENEDİYSEM KAYITLI ŞİFRELERİ BU ŞEKİLDE MD5 OLARAK GÖSTERİYOR ÇÖZEMEDİM.
XXlBbk.png

Root explorer gir data/misc/wifi/wpa_supplicant.conf dosyasını aç orda şifreler psk="şifre" şeklinde yazması gerek.

Md5 değerini kopyala internette decrypter sitelerine yapıştır çözülür.Bide kullandığın rom stock romsa samsungu tebrik etmek lazım işsiz değilse romu yapan kişi nasıl işsiz.

Md5 değerini kopyala internette decrypter sitelerine yapıştır çözülür.Bide kullandığın rom stock romsa samsungu tebrik etmek lazım işsiz değilse romu yapan kişi nasıl işsiz.
kopyaladım denedim orasıda kıramıyor kardeşim.Yeni aldım direk rootladım orjinaldir herhalde

Samsung ekstra koruma sağlıyor.Şifreleme türü md5 olsa kırardı.Demekki değilmiş.

Şifreleme türünü bilmiyorum ama linuxle kullanılarak bulanabilir.Bende araştırırım ama kesin sonuç söylemem.Şimdi bakmaya başlarım.

Atarım.Birde wifi bağlantı yöneticisi indirip şifreyi göster de ordan paylaş özelliğini kullanıp qr code ile paylaşmayı dener misin.Qr code oluşturucak başka bir cihazla onu qr code ile tara bakalım göstericekmi.

Edit:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
bu uygulamayla wifi şifresini yedekleyip.Başka bir rootlu android cihaza gönderip ordan yedeği geri yükleyip şifreyi öğrenebilirsin.O cihaz samsung olmasın ama :)

Atarım.Birde wifi bağlantı yöneticisi indirip şifreyi göster de ordan paylaş özelliğini kullanıp qr code ile paylaşmayı dener misin.Qr code oluşturucak başka bir cihazla onu qr code ile tara bakalım göstericekmi.

Edit:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
bu uygulamayla wifi şifresini yedekleyip.Başka bir rootlu android cihaza gönderip ordan yedeği geri yükleyip şifreyi öğrenebilirsin.O cihaz samsung olmasın ama :emoji_slight_smile:
WİFİ BAĞLANTI YÖNETİCİSİNİ NEREDEN İNDİRECEĞİM

Bilemiyorum şuan malesef.Eğer şifre bu kadar önemliyse bari modem arayüzüne vs gir ordan öğren.

Bilemiyorum şuan malesef.Eğer şifre bu kadar önemliyse bari modem arayüzüne vs gir ordan öğren.
hayır şifre önemli değilde samsung s3 mini de böyle bir sorun yaşamıyordum buda samsung modeli bu durum şaşırtıcı.Arkadaşlarmı wıfı sıfresı ısteyınce programdan kayıtlı sıfrelre bakabılıyordum

Yeni android sistemine sahip telefonlarda böyle malesef.Stock da böyledir en azından custom rom atarsan düzelir.