Merhaba Google Play Uygulamamı Sunabilmek İçin Gerçekten Yardıma İhtiyacım Var

CepEsnaf.TR

Original poster
Kayıtlı Üye
23 Ağu 2026
1
0
31
Merhaba arkadaşlar,

Uzun zamandır esnaf/küçük işletme sahipleri için bir veresiye defteri uygulaması geliştiriyorum: CepEsnaf. Kağıt deftere yazılan borç-alacak, tahsilat, ürün takibi gibi işleri telefondan yapılabilir hale getirmeye çalıştım.

Şu an Google Play'de tek bir engelim var: üretime (herkese açık yayına) geçebilmem için Google, en az 12-15 kişinin 14 gün boyunca uygulamayı gerçekten kullanmasını istiyor. Açıkçası büyük bir bütçem yok, profesyonel bir test hizmeti tutamıyorum — o yüzden direkt sizden rica ediyorum.

Yapman gereken çok basit:

Linke tıkla, "Test Kullanıcısı Ol" de, Play Store'dan indir:
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullandığın Gmail adresini de bu gönderiye yorum olarak ya da DM'den yazarsan sevinirim — link bazen erişim sorunu çıkarabiliyor, olur da senin tarafında açılmazsa seni direkt test listesine ekleyip sorunu çözebilirim.
14 gün boyunca gruptan çıkmadan dursun (çıkarsan sayaç sıfırlanıyor)
Ara sıra açıp birkaç dakika gezin, sahte bir müşteri/borç kaydı falan girin yeter
Karşılığında elimden geleni sunmak istiyorum: bütçesi olan, ücret karşılığı yardımcı olmak isteyen varsa yazsın, konuşuruz. Ama asıl teklifim şu — katılan herkese 1 yıllık ücretsiz Pro üyelik veriyorum, gönülden. Büyük bir şey değil ama elimden gelen bu.

Vaktinizi ayırırsanız gerçekten minnettar olurum. Sorusu olan yazsın, elimden geldiğince tek tek cevap veririm.

Teşekkürler ❤️