Miui 9 güvenlik uygulaması tablet modunda çalışmıyor son uygulamalara girmiyor. Telefon modu sorunsuz 324 dpı de çalışıyor. Ama güzel değil. Bu yüzden bıraktım çalışmaları tabletide birine verdim biraktim artik.kardeşim haklısın miui 8 kullanıyorum sıktı artık yani bence ios rom portlayın ipad romu falan yada miui 9 portlayın lütfen
Aynen, maalesefNeyse sen portlamicaksin msgln glba
Miui 9 güvenlik uygulaması tablet modunda çalışmıyor son uygulamalara girmiyor. Telefon modu sorunsuz 324 dpı de çalışıyor. Ama güzel değil. Bu yüzden bıraktım çalışmaları tabletide birine verdim biraktim artik.
Uugun stable olan bir sürüm çıksın çalışmalara başlarız miui 9 mt6592 sabit sürüm değişmiyor yenisi gelmiyor. Tablet modunda son uygulamaları açma sorunu çözülürse paylaşılır tek sorun o. Şimdilik Official Miui 8 7.5.25 sürümü ile idare edin.adminim sen yapmazsan bu site nasıl gelişir ? Nolursun devam et sen
Uugun stable olan bir sürüm çıksın çalışmalara başlarız miui 9 mt6592 sabit sürüm değişmiyor yenisi gelmiyor. Tablet modunda son uygulamaları açma sorunu çözülürse paylaşılır tek sorun o. Şimdilik Official Miui 8 7.5.25 sürümü ile idare edin.
Buyrun sanırım yeni sürüm MIUI 9 V7.10.12 - MIUI.SU ForMicromax E313 - MT6592 ~ Android-Developmentadminim bana miui 9 romunu verebilir misin ? son uygulamaları açıp açmaması önemli değil.Hallederim ben.Burdan veya özelden bana ulaşırsan sevinirim...
adminim simdi bu romu atsam tablete calisir mi ?Buyrun sanırım yeni sürüm MIUI 9 V7.10.12 - MIUI.SU ForMicromax E313 - MT6592 ~ Android-Development
adminim simdi bu romu atsam tablete calisir mi ?
Miui 9 tablete direk flashlarsanız brick olur. Açılmaz portlama yöntemleri var. samsung romları tablette iyi durmuyor. buyrun bir tane daha miui 9 offical redmi note 3g için http://bigota.d.miui.com/7.11.16/miui_HMNoteW_7.11.16_1dba856d72_4.4.zipadminim simdi bu romu atsam tablete calisir mi ?
[doublepost=1513878563,1513878416][/doublepost]
Adminim bide s8 romu diye konu acmistim s8 romu portlanabilir mi ? S4 e flan portlamislarda videosu var konumda :emoji_slight_smile: