Aresfatih
Kayıtlı Üye
-İngilizce ve Çince dil mevcuttur. Türkçe dil yoktur.
-Twrp üzerinden kurabilirsiniz.
MIUI9_NX569J_7.9.14Rus_v5.10.zip
Moderatör tarafında düzenlendi:
Hocam forumunuz da yeniyim yanlışım varsa düzeltebilirsiniz, resimde ekleyemedim. Pek katılım yok gibi denediğim romlari paylaşmak isterimElinize sağlık :emoji_slight_smile: Lütfen konuyu ve başlığı düzenleyin :emoji_slight_smile:
Konuyu düzenledim.Hocam forumunuz da yeniyim yanlışım varsa düzeltebilirsiniz, resimde ekleyemedim. Pek katılım yok gibi denediğim romlari paylaşmak isterim
Teşekkürler resim nasıl ekleyebilirimKonuyu düzenledim.
-İngilizce ve Çince dil mevcuttur. Türkçe dil yoktur.
-Twrp üzerinden kurabilirsiniz.
MIUI9_NX569J_7.9.14Rus_v5.10.zip
Ikisinide kullanan biri olarak miui acik ara onde, isteyen istedigini kurar sonuçta tercih meselesiNubia'ya Miui yüklemek bir hakarettir. Xiaomi alın yolunuza devam edin.. Selamlar.
"-İngilizce ve Çince dil mevcuttur. Türkçe dil yoktur." Açık ara önde derken ? Açık derken, ara derken ? 3 yıl önce Nubia romlarında olan özellikler Miui 9 ile daha yeni geldi siz fanatiklerin eline..Ikisinide kullanan biri olarak miui acik ara onde, isteyen istedigini kurar sonuçta tercih meselesi
Fanatik olsam nubia kullanmazdim kardesim, lütfen üslubuna dikkat et"-İngilizce ve Çince dil mevcuttur. Türkçe dil yoktur." Açık ara önde derken ? Açık derken, ara derken ? 3 yıl önce Nubia romlarında olan özellikler Miui 9 ile daha yeni geldi siz fanatiklerin eline..