Muhammed Akif Kulak' Alıntı:Yeni sürüm ne zamana gelır
GMci81' Alıntı:Yasin Ünalan' Alıntı:Sms gönderemiyorum yardım eder misiniz?
Ayarlar>sistem uygulamaları>mesaj ayarları kısmına bi göz atın.Olmadı romu tekrar kurun.(Baska kimseden boyle bi hata mesaji almadim.)
monvance' Alıntı:hocam yönlendirme kapanmıyor. acil yardım edin.
Romu tekrar kurun.Hic boyle bir hata yasamadim veya baskasindan bildirim almadim.
Yasin Ünalan' Alıntı:GMci81' Alıntı:Yasin Ünalan' Alıntı:Sms gönderemiyorum yardım eder misiniz?
Ayarlar>sistem uygulamaları>mesaj ayarları kısmına bi göz atın.Olmadı romu tekrar kurun.(Baska kimseden boyle bi hata mesaji almadim.)
monvance' Alıntı:hocam yönlendirme kapanmıyor. acil yardım edin.
Romu tekrar kurun.Hic boyle bir hata yasamadim veya baskasindan bildirim almadim.
serkan75' Alıntı:@"yasinünalan". Yardım bölümüne konu acin,,sorununuzu ayrintili yazın yardim gelir.. İmei kontrolü yaptın mi?
highgen' Alıntı:Yeni sürüm gelecek mi?
GMci81' Alıntı:highgen' Alıntı:Yeni sürüm gelecek mi?
Ben artık MİUİ roma bakmıyorum.
@"SmiLeToLiFe" hocamin 7.6.x.x sürümü su an mevcut.Yakında güncelleme verecektir.
GMci81' Alıntı:@"highgen" orochi hocamin Gidgat ultimate romunu tavsiye ederim.GM discovery Kitkat custom romlar bölümünden bulabilirsiniz.
fnehir' Alıntı:Hocam romu kurdum ancam gapps uygulamalari yoktu yabanci bi forumdan gapps dosyalari indirip flashladim ancak oturum acilamadi hatasi aliyorum root explorer ile etc/hosts dosyasini sildim ancak sonuc degismedi
Yasin Ünalan' Alıntı:Yeni sürüm ne zaman gelicek ???
choky46ahmet' Alıntı:Google drivea upload edermisin hocam?
GMci81' Alıntı:fnehir' Alıntı:Hocam romu kurdum ancam gapps uygulamalari yoktu yabanci bi forumdan gapps dosyalari indirip flashladim ancak oturum acilamadi hatasi aliyorum root explorer ile etc/hosts dosyasini sildim ancak sonuc degismedi
Forumumuzda zip dosyası var.Bulun ve flashlayin.
Yasin Ünalan' Alıntı:Yeni sürüm ne zaman gelicek ???
Dediğim gibi artık bu roma bakmıyorum. @"SmiLeToLiFe" hocamin romuna yakında güncelleme gelicek.
choky46ahmet' Alıntı:Google drivea upload edermisin hocam?
Zamanım yok kusura bakmayın.Yandexten indirin.
rquad0' Alıntı:beyler şu hafıza fixini geri almanın bir yolu yok mu ya? :uzgun:
GMci81' Alıntı:rquad0' Alıntı:beyler şu hafıza fixini geri almanın bir yolu yok mu ya? :uzgun:
Yok ne yazık ki.
serkan75' Alıntı:Hafıza ile ilgili sorun nedir ? Yardımcı olayım.