Apeiron7' Alıntı:Miu romlarında taşınabilir veriyi acınca 5 dk sonra kapanıyodu bundada oylemi benim icin en onemlisi oda pc ye payladiyorum neti biri cevap verirse sevinirim
bultar' Alıntı:Dolby Atmos kurdum. Bu Dirac denen neyse ona ihtiyaç var mıdır ki ?
Ridone' Alıntı:Çok spam yaptım k.bakmayın ama hafıza ilk haline çevirmek için küçük bi fix daha alabilirmiyim mümkünse.Şansımı bir kez daha denemek istiyorum.
GMci81' Alıntı:bultar' Alıntı:Dolby Atmos kurdum. Bu Dirac denen neyse ona ihtiyaç var mıdır ki ?
Hicbir alakası yok.Dirac hatasi vardi,o halledildi.İhtiyac falan yok yani.
Ridone' Alıntı:Çok spam yaptım k.bakmayın ama hafıza ilk haline çevirmek için küçük bi fix daha alabilirmiyim mümkünse.Şansımı bir kez daha denemek istiyorum.
Ne yazıkki forumuzda oyle bir fix yok.Konudaki sd kart fixini birkez daha flashlayin.Hafiza ilk haline donebilir.Lutfen sonucu buraya yazin.
Ridone' Alıntı:GMci81' Alıntı:bultar' Alıntı:Dolby Atmos kurdum. Bu Dirac denen neyse ona ihtiyaç var mıdır ki ?
Ne yazıkki forumuzda oyle bir fix yok.Konudaki sd kart fixini birkez daha flashlayin.Hafiza ilk haline donebilir.Lutfen sonucu buraya yazin.
Maalesef olmadı. Kısmet değilmiş demek ki...
GMci81' Alıntı:Ridone' Alıntı:GMci81' Alıntı:bultar' Alıntı:Dolby Atmos kurdum. Bu Dirac denen neyse ona ihtiyaç var mıdır ki ?
Maalesef olmadı. Kısmet değilmiş demek ki...
Saglik olsun.Dendiginiz icin tesekkurler Daha buyuk hafizali sd kart olun olay tamamen cozulur.
GMci81' Alıntı:@"Ridone" cogu kiside boyle bir hata yok.Sanirim rom eksik indi ondan hata veriyordur.Eksik inmemisse bile cihazinla alakali bir sorun.
Ridone' Alıntı:GMci81' Alıntı:@"Ridone" cogu kiside boyle bir hata yok.Sanirim rom eksik indi ondan hata veriyordur.Eksik inmemisse bile cihazinla alakali bir sorun.
Benim cihazla alakalı olabilir. Re-partition yapmadan eziyet oluyor bana.
tabciax' Alıntı:Merhabalar. Romu yükledim gerçekten çok akıcı ve hızlı bir rom ama sim2'yi kullanırken sadece 2g olarak bağlanıyor internete(sim1'i denemedim), 3g seçimi yapamıyorum ve aşırı yavaş bir şekilde bağlanıyorum. Bunun bir çözümü varmıdır acaba ?
asdfghjk' Alıntı:tabciax' Alıntı:Merhabalar. Romu yükledim gerçekten çok akıcı ve hızlı bir rom ama sim2'yi kullanırken sadece 2g olarak bağlanıyor internete(sim1'i denemedim), 3g seçimi yapamıyorum ve aşırı yavaş bir şekilde bağlanıyorum. Bunun bir çözümü varmıdır acaba ?
Ayarlar>Simkart ve mobil sebekeler>Sim2>2G/3G şebeke ayarları.
Bu romun asıl özelliği o nasıl kullanamiyosunuz?
tabciax' Alıntı:asdfghjk' Alıntı:tabciax' Alıntı:Merhabalar. Romu yükledim gerçekten çok akıcı ve hızlı bir rom ama sim2'yi kullanırken sadece 2g olarak bağlanıyor internete(sim1'i denemedim), 3g seçimi yapamıyorum ve aşırı yavaş bir şekilde bağlanıyorum. Bunun bir çözümü varmıdır acaba ?
Seçimi yapıyorum ama fark etmiyor. 3g yi seçsem bile 2g ye dönüyor.
asdfghjk' Alıntı:tabciax' Alıntı:asdfghjk' Alıntı:tabciax' Alıntı:Merhabalar. Romu yükledim gerçekten çok akıcı ve hızlı bir rom ama sim2'yi kullanırken sadece 2g olarak bağlanıyor internete(sim1'i denemedim), 3g seçimi yapamıyorum ve aşırı yavaş bir şekilde bağlanıyorum. Bunun bir çözümü varmıdır acaba ?
Seçimi yapıyorum ama fark etmiyor. 3g yi seçsem bile 2g ye dönüyor.
Çok garip gerçekten .Su an bu romdayim ve böyle bi sorun yasamadim.Dosya eksik inmiş olabilir.Yeniden indirip temiz bir kurulumla yeniden yapın.
GaziEnesPasa' Alıntı:Play Store yok?
pasazade' Alıntı:USB bellek hiç bir şekilde görmüyor telefonu,rom kurulumundan sonra sadece MTP olarak kullanabiliyordum ama şimdi hepsi uçtu. Hiç bir şekilde bağlantı yok. İnterneti çok kurcaladım ama hiç bir çözüm bulamadım. Sürücüler tam kablo sağlam.
serkan75' Alıntı:pasazade' Alıntı:USB bellek hiç bir şekilde görmüyor telefonu,rom kurulumundan sonra sadece MTP olarak kullanabiliyordum ama şimdi hepsi uçtu. Hiç bir şekilde bağlantı yok. İnterneti çok kurcaladım ama hiç bir çözüm bulamadım. Sürücüler tam kablo sağlam.
Miui romdaki usb baglanti sorunun cozumu: Verdigim apk dosyasini indirin uygulamayi kurun ve calistirin sorun çözülecektir..
https://yadi.sk/d/07sc1sREpcVwc