A Alperedalda42 Original poster Kayıtlı Üye 22 Eki 2015 3 0 23 Ocak 2016 #1 Telefonun şarjı bitti kapanmış bende fırsattan istifade telefon yavaşladı sıfırlayayım dedim all user data reset yaptım fakat yaparken sıfırlamadı dondu bataryayı çıkarıp taktım açmaya çalıştım ekran android çıkıyor ekranda orda kalıyor miui v6
Telefonun şarjı bitti kapanmış bende fırsattan istifade telefon yavaşladı sıfırlayayım dedim all user data reset yaptım fakat yaparken sıfırlamadı dondu bataryayı çıkarıp taktım açmaya çalıştım ekran android çıkıyor ekranda orda kalıyor miui v6
W Wes Administrator 25 Ocak 2015 2,745 3,344 34 Eskişehir Cihaz OnePlus 7 Pro ROM OxygenOS Open Beta 12 26 Ocak 2016 #3 Cvp: RE: Miui TheHeroeS' Alıntı: Sorununuzu cozduk İyi kullanimlar. Genişletmek için tıkla ... Sorunun çözümünü konuda da açıklayın, Aynı problem için gelen kişiye yol göstersin.
Cvp: RE: Miui TheHeroeS' Alıntı: Sorununuzu cozduk İyi kullanimlar. Genişletmek için tıkla ... Sorunun çözümünü konuda da açıklayın, Aynı problem için gelen kişiye yol göstersin.
T TheHeroeS 26 Ocak 2016 #4 Cvp: RE: Miui Wes' Alıntı: TheHeroeS' Alıntı: Sorununuzu cozduk İyi kullanimlar. Genişletmek için tıkla ... Sorunun çözümünü konuda da açıklayın, Aynı problem için gelen kişiye yol göstersin. Genişletmek için tıkla ... Romu wipeleri yapip sifirdan kurmaniz gerekiyor. Sifir kurulum adimlariyla yani wipeleri yaparken bataryayi cikartmasi sebep olmus.
Cvp: RE: Miui Wes' Alıntı: TheHeroeS' Alıntı: Sorununuzu cozduk İyi kullanimlar. Genişletmek için tıkla ... Sorunun çözümünü konuda da açıklayın, Aynı problem için gelen kişiye yol göstersin. Genişletmek için tıkla ... Romu wipeleri yapip sifirdan kurmaniz gerekiyor. Sifir kurulum adimlariyla yani wipeleri yaparken bataryayi cikartmasi sebep olmus.