boranbayrak' Alıntı:hocam ben denedim 4 gb herşeyi aynen yaptım fakat olmadı recovary modda aç dediğimde açmadı kendim recovary modda açtım fakat yapamadım bütün anlatılanları aynen yapmama rağmen acil yardım edermisiniz tş ederim
waqar889643' Alıntı:how to go there original partition
Eraybarca' Alıntı:Dahili bellek 0 olarak gözükmedi kaldı yine 442 mb'de değişen birşey olmadı, artması gerekmiyor muydu
Bytllh5454' Alıntı:hocam benim 4 gb model telefonda bunu yaptım ve telefonun dahili hafıza tamamen silindi hiç bir şekilde rom yüklenmiyo tlfn başlangıç ekranında kalıyo varmıdır bunun bir çaresi (cihaz rootlu)
Tmp341' Alıntı:waqar889643' Alıntı:how to go there original partition
If you're using 4gb, then choose 1st option (1gb /data + 1.75gb) but if you're using 16gb then choose 4th ( 2gb /data + 11gb) option.
Eraybarca' Alıntı:Dahili bellek 0 olarak gözükmedi kaldı yine 442 mb'de değişen birşey olmadı, artması gerekmiyor muydu
442 mb dahili oluyor, veri için 2gb /data alanı ayırıyor. Orjinali 1 gb + 1.43gb.
Bytllh5454' Alıntı:hocam benim 4 gb model telefonda bunu yaptım ve telefonun dahili hafıza tamamen silindi hiç bir şekilde rom yüklenmiyo tlfn başlangıç ekranında kalıyo varmıdır bunun bir çaresi (cihaz rootlu)
Tüm wipe işlemlerini yapıyor musun?
Eraybarca' Alıntı:Peki bu olmuş anlamına mı geliyor.