Oxygen' Alıntı:4GB Modelin orjinal reparition u hangisi?
Orochi™' Alıntı:Oxygen' Alıntı:4GB Modelin orjinal reparition u hangisi?
Kitkat için v8094 yazan uygulama
Jellybean için ilk Paylaştığım uygulamadaki.
Orochi™' Alıntı:onu dedim iste
Boyut diyorsan system 700 mb jb
System 1 gb kk
Data bellekleri ikisinde ayni
mmtbzyl' Alıntı:Ben apkyı kurmaya çalışınca paketin ayrıştırılmasında bir sorun oluştu diye uyarı çıkıyo. Ama başka apk lar kuruluyo var mı bi çözümü? Çok ihtiyacım var böyle bişeye.
abi şuan hafıza kartı ve telefon hafızasına cwmden bakamıyorum sp flashtool ile bataryayı çıkarıp ses kısmaya basıyorum fakat aygıtı bulmuyorOrochi™' Alıntı:Hata ayiklama kapali.olsun sp flashtool ile rom atarsin
Dikkatini cekeyim rom atarken bataryayi cikariyorsun usb hata ayiklama acik kapali fark etmez tel zaten kapali.
erhank96' Alıntı:abi şuan hafıza kartı ve telefon hafızasına cwmden bakamıyorum sp flashtool ile bataryayı çıkarıp ses kısmaya basıyorum fakat aygıtı bulmuyorOrochi™' Alıntı:Hata ayiklama kapali.olsun sp flashtool ile rom atarsin
Dikkatini cekeyim rom atarken bataryayi cikariyorsun usb hata ayiklama acik kapali fark etmez tel zaten kapali.
ama cwmdeyken usb ile bilgisayara bağlıyorum aygıtı buluyor
yani hafızayı ne telefondan goruyor ne bilgisayardan
cwmdeyken bilgisayara bağlayınca 2 tane bellek oldugunu goruyor ama simgeleri silik yani tıklayınca bir disk yerleştirin diyor
Orochi™' Alıntı:erhank96' Alıntı:abi şuan hafıza kartı ve telefon hafızasına cwmden bakamıyorum sp flashtool ile bataryayı çıkarıp ses kısmaya basıyorum fakat aygıtı bulmuyorOrochi™' Alıntı:Hata ayiklama kapali.olsun sp flashtool ile rom atarsin
ama cwmdeyken usb ile bilgisayara bağlıyorum aygıtı buluyor
yani hafızayı ne telefondan goruyor ne bilgisayardan
cwmdeyken bilgisayara bağlayınca 2 tane bellek oldugunu goruyor ama simgeleri silik yani tıklayınca bir disk yerleştirin diyor
CWM boş ver sen
Sp flashtool ile baglantı kurmak için driverları kurup cihazı tanıtman gerekiyor pc cihazı tanımıyorsa driverlarda sorun vardır forumdaki Sp Flashtool kurulum anlatımlarına bakarak driverları yükleyip tekrar dene.
mertela1980' Alıntı:arkadaşlar merhabalar, buradaki uygulama ile bende 4gb lık tele 442mb olanını yaptım orada sorun yok. yazılım yükleme aracı ile 8094 kitkatı kurdum. kingo root ile rootladım. program ile 442mb lığı seçtim, sizler gibi tabi bende recovery moda elle geçtim program üzerinden recovery moda geçmiyor. wipeleri yaptım oldu. sorunum rom atamama. emui, htc vb. bunlar 400 mb dan büyük romlar ama lolipop tarzlı olanları yükleyebiliyorum rahat bir şekilde. telefonun hafızası mı yetmiyor yüksek boyutlu romları kurmaya. bir yerlerde eksiklik var ama nerede çözemedim.
Rafet Çolak' Alıntı:Abi acaba datayi 4GB yapabilir miyiz?16 GB DİSCOVERY