ahmets123' Alıntı:@"JRLejoyner" hocam tekrardan paylaşma şansınız var mı acaba?
JRLejoyner' Alıntı:ahmets123' Alıntı:@"JRLejoyner" hocam tekrardan paylaşma şansınız var mı acaba?
linki düzenledim
ibrhm-7' Alıntı:Legend v14 de çalışır mi acaba ?
FoggyFa' Alıntı:ibrhm-7' Alıntı:Legend v14 de çalışır mi acaba ?
Calismasi gerek
ibrhm-7' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:ibrhm-7' Alıntı:Legend v14 de çalışır mi acaba ?
Calismasi gerek
Çalıştı , fakat dinamik sistem sistem çubuğu çalışmamaya başladı . Nasıl geri dönecem ?
FoggyFa' Alıntı:ibrhm-7' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:ibrhm-7' Alıntı:Legend v14 de çalışır mi acaba ?
Calismasi gerek
Çalıştı , fakat dinamik sistem sistem çubuğu çalışmamaya başladı . Nasıl geri dönecem ?
Rom zipindeki systemui yi geri koy eski systemui olur
Dinamik ozelligi icin biraz ugrasmak gerek systemui ile
ibrhm-7' Alıntı:Nasıl geri koyacam biraz daha açıklayıcı anlatır misin abim
FoggyFa' Alıntı:ibrhm-7' Alıntı:FoggyFa' Alıntı:ibrhm-7' Alıntı:Legend v14 de çalışır mi acaba ?
Calismasi gerek
Rom zipindeki systemui yi geri koy eski systemui olur
Dinamik ozelligi icin biraz ugrasmak gerek systemui ile
Nasıl geri koyacam abim anlamadım birazcık anlatabilir misin
JRLejoyner' Alıntı:GidGat Ultimate systemUI üstünde oynamalar yapmıştım
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
--------------
Recovery den install zip deyip yükleyin
http://s3.dosya.tc/server2/7wqam6/SystemUI_JRLejoyner.zip.html
omerfaruk' Alıntı:JRLejoyner' Alıntı:GidGat Ultimate systemUI üstünde oynamalar yapmıştım
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.
--------------
Recovery den install zip deyip yükleyin
http://s3.dosya.tc/server2/7wqam6/SystemUI_JRLejoyner.zip.html
Link kırık düzeltirmisin
in2flames' Alıntı:Hocam miui v7 de çalışırmı flashlasam ?