Cvp: [MOD-KK] Kapasitif Tuş ışıklarını Devre Dışı Bırakma :) :) :) :) :)
S smtcyln Kayıtlı Üye 15 Eyl 2016 #26 Teşekkürler Yorum yaprigim halde gizli içerik diyor. Farkli browserlerde yorum atarak demiyorum. Chromeyi günxelledim ve yeniden deniyorum.
Teşekkürler Yorum yaprigim halde gizli içerik diyor. Farkli browserlerde yorum atarak demiyorum. Chromeyi günxelledim ve yeniden deniyorum.
A atalantis Kayıtlı Üye 15 Eyl 2016 #27 teşekürler teşekürler atalantis' Alıntı: teşekürler Genişletmek için tıkla ...
4 433afatsum Kayıtlı Üye 25 Kas 2016 #34 Cvp: [MOD-KK] Kapasitif Tuş ışıklarını Devre Dışı Bırakma Teşekkürler
K kertable Kayıtlı Üye 2 Ocak 2017 #38 Cvp: [MOD-KK] Kapasitif Tuş ışıklarını Devre Dışı Bırakma on numara olmuş jelly beanda ekleyin lütfen
Cvp: [MOD-KK] Kapasitif Tuş ışıklarını Devre Dışı Bırakma on numara olmuş jelly beanda ekleyin lütfen
T turaner2422 Kayıtlı Üye 22 Tem 2018 #39 Etab5 te çalışmıyor sadexe sarj olurken yanıp sönen home tuşunu kapatıyor etab5 te çalışan zip var mı acaba
Etab5 te çalışmıyor sadexe sarj olurken yanıp sönen home tuşunu kapatıyor etab5 te çalışan zip var mı acaba