lspdx' Alıntı:Öğretmen tabletinde denedim. Başarılı bir şekilde yükleme yaptım ama usb'den takılan cihazlara elektrik vermiyor, PC'ye takıldığında da sadece şarj moduna geçiyor, dosya aktarımı yok.
genso' Alıntı:Steve-JOBS' Alıntı:@"genso" yok hocam stock ROM. Xposed+monsterui kullanıyorum.
Xposed sevmiyorum ben yav, stabilite bozuyor. Ama rom tema güzel olmuş.
Hocam ıspdx in demek istediği sanırım crack yapılmayan(kurumsalı kaldırmadan) tabletler için olmuyor. Bende cracksız sadece twrp li öğretmen tabletine denedim olmadı.Steve-JOBS' Alıntı:lspdx' Alıntı:Öğretmen tabletinde denedim. Başarılı bir şekilde yükleme yaptım ama usb'den takılan cihazlara elektrik vermiyor, PC'ye takıldığında da sadece şarj moduna geçiyor, dosya aktarımı yok.
Hocam pcye taktığınızda görmesi için USB hata ayıklama modunu; kapalıysa açın, açıksa kapatın (her bağladığınızda bu durumu tekrarlayın). Bu şekilde PC görüyor.
Teşekkürler Steve-JOBS, söylediğin şekilde yapınca çalıştı. Ama yanlış anlamaya sebebiyet vermeyeyim benim de tabletim twrp'li, crackli ve rootlu, PC'ye bağlanıyor şu an dediğim gibi ama OTG malesef çalışmadı. 2 gündür 4-5 tane rom portlamaya çalıştım, onlarda otg desteği açıldı ama sistem çok hata verdi. Mecbur stock'a döndüm. Dönerken de başka rom'un boot.img dosyasıyla döndüm, otg yine aktifleşmedi. En son da buradaki yedeği denedim hala sonuç alamadım.adem_line' Alıntı:Hocam ıspdx in demek istediği sanırım crack yapılmayan(kurumsalı kaldırmadan) tabletler için olmuyor. Bende cracksız sadece twrp li öğretmen tabletine denedim olmadı.Steve-JOBS' Alıntı:lspdx' Alıntı:Öğretmen tabletinde denedim. Başarılı bir şekilde yükleme yaptım ama usb'den takılan cihazlara elektrik vermiyor, PC'ye takıldığında da sadece şarj moduna geçiyor, dosya aktarımı yok.
Hocam pcye taktığınızda görmesi için USB hata ayıklama modunu; kapalıysa açın, açıksa kapatın (her bağladığınızda bu durumu tekrarlayın). Bu şekilde PC görüyor.
lspdx' Alıntı:Teşekkürler Steve-JOBS, söylediğin şekilde yapınca çalıştı. Ama yanlış anlamaya sebebiyet vermeyeyim benim de tabletim twrp'li, crackli ve rootlu, PC'ye bağlanıyor şu an dediğim gibi ama OTG malesef çalışmadı. 2 gündür 4-5 tane rom portlamaya çalıştım, onlarda otg desteği açıldı ama sistem çok hata verdi. Mecbur stock'a döndüm. Dönerken de başka rom'un boot.img dosyasıyla döndüm, otg yine aktifleşmedi. En son da buradaki yedeği denedim hala sonuç alamadım.adem_line' Alıntı:Hocam ıspdx in demek istediği sanırım crack yapılmayan(kurumsalı kaldırmadan) tabletler için olmuyor. Bende cracksız sadece twrp li öğretmen tabletine denedim olmadı.Steve-JOBS' Alıntı:lspdx' Alıntı:Öğretmen tabletinde denedim. Başarılı bir şekilde yükleme yaptım ama usb'den takılan cihazlara elektrik vermiyor, PC'ye takıldığında da sadece şarj moduna geçiyor, dosya aktarımı yok.
battleroyal' Alıntı:Arkadaşlar bir de @"adem_line"'ın dediği gibi crack'i kurup öyle deneyin bakalım. Çalıştırabilenler de mesaj atarsa sevinirim eğer benim dışımda kimsede çalışmıyorsa konuyu kilitlemek daha mantıklı olacak gibi
@"capanoglu2626" Eğer hata veriyorsa MD5 check kutusundaki tiki kaldırıp da dene.
Ahmetk' Alıntı:olmayan arkadaşlar işlemi yapıp twrp den factory reset yapsınlar denendi :rool:
Ahmetk' Alıntı:olmayan arkadaşlar işlemi yapıp twrp den factory reset yapsınlar denendi :rool: