[MT6589][V1.1]GM Discovery Google Play Edition

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hocam facebook youtube ıcın verdıgın fıx'ı kurunca wıfıde kopmalar meydana geldı artık eskısı gıbı cekmıyor daha once oyle deıldı bunun ıcın bır fıx verebılırmısın bu arada kullandıgım en ıyı romlardan bır tanesı :)

Ellerine sağlık ta kafam karıştı hangisini hangisinin üzerine kurucaz 4 tane var 4 ünü de indiriyorum şuan bi yardım ederseniz memnun olurum :what:

Bütün fixlerİ kapsayan rom linki eklendi.

Selamun aleykum bi sorun var onu söylemem lazım romda root yetkisi yok acaba nasıl verebilirim şimdiden teşekkürler eline sağlık

Edit: sorunu cozdum kingroot ile rootladim

Ismail Sert Kaya' Alıntı:
abı sms ı nasıl aktıf ederız

Hagouts ayarlarından. Zaten tek SMS programı var, o yüzden direk aktif olarak geliyor olması lazım. Yine de bi kontrol edersin.

@"Wes"

Hocam full rom yukledikmi baska fix yuklmemize gerek varmi? Tum fixleri kapsiyormu?

Romun sorunu var mi?

discovery42' Alıntı:
@"Wes"

Hocam full rom yukledikmi baska fix yuklmemize gerek varmi? Tum fixleri kapsiyormu?

Romun sorunu var mi?

https://drive.google.com/file/d/0B9-QLXYJGAyWbFB4WlZIVDdHMU0/view?usp=sharing bunu kur fix falan kurmana gerek kalmaz

öncelikle ellerine sağlık donanımdan çok yazılımın önemli olduğunun ispatı bu rom. yanlız bir problemim var, wifi açıkken push mesajlar gelmiyor. (whatsapp gmail anroid yöneticisi vb) push fix programlarını sa denedim sonuç aynı nasıl bir çözüm önerirsin?

Cvp: [MT6589][V1.1]GM Discovery Google Play Edition

İndirmeye başladık hayırlısı Play romları severim[B/]

Cvp: [MT6589][V1.1]GM Discovery Google Play Edition

Abi art Sorunsuz mu bi de art a geçince gmail hatası veriyormu