nasıl yatırım yapmalıyım

Dilaraaadiyin

Original poster
Kayıtlı Üye
2 Haz 2026
10
0
30
Cihaz
İphone
ROM
Dilaraaadiyin
Arkadaşlar elimde bir miktar birikim var ama tamamını tek seferde bir eve bağlamak istemiyorum o yüzden alternatif modellere bakarken Fuzul Topraktan karşıma çıktı sistemi kullanan var mı gerçekten yatırım açısından düşündüğüm gibi avantaj sağlıyor mu?

Ben geçen sene bir projeye dahil oldum açıkçası en çok hoşuma giden tarafı birikimimin tamamını kullanmak zorunda kalmamam oldu işime sermaye ayırmaya devam ederken diğer taraftan taksitlerimi düzenli ödüyorum böyle olunca hem param çalışıyor hem de uzun vadede ev sahibi olma hedefim ilerliyor bana göre klasik yöntemlere göre daha planlı bişey

Ben de tam bunu merak ediyordum aslında birikimi tamamen eritmeden yatırım yapabilmek bana daha mantıklı geliyor herkez aynı şeyi söylüyor

Bence de olaya sadece ev almak diye bakmamak lazım ben bunu geleceğe yayılan bir yatırım planı gibi görüyorum arsa ve inşaat maliyetlerinin ayrı ilerlemesi de ödemeleri daha rahat yönetmeme yardımcı oldu o yüzden sisteme girerken içim daha rahattı şimdilik verdiğim karardan memnunum