hakanalp' Alıntı:teşekkürler
konuyu nasıl siliyorum
Ne atar yapıyorsun ? Adam soru sormuş hemen bir büyüklenmeler ne oluyor bu millete ya !?bllcskn' Alıntı:needromdaki rom hakkında bu forumda cevap araman ve bu cevabı da yanlış başlık altında araman ne kadar doğru? sen de biliyosun ki rom yüklüyosan bütün riziko ve sorumluluk sana aittir. ama ben yine de cevaplayayım. eger uygun cihaz icin discovery ya da elife 3 belirtilmişse riziko düsük olur.
BaYtar™' Alıntı:Ne atar yapıyorsun ? Adam soru sormuş hemen bir büyüklenmeler ne oluyor bu millete ya !?bllcskn' Alıntı:needromdaki rom hakkında bu forumda cevap araman ve bu cevabı da yanlış başlık altında araman ne kadar doğru? sen de biliyosun ki rom yüklüyosan bütün riziko ve sorumluluk sana aittir. ama ben yine de cevaplayayım. eger uygun cihaz icin discovery ya da elife 3 belirtilmişse riziko düsük olur.
BaYtar™' Alıntı:Ne atar yapıyorsun ? Adam soru sormuş hemen bir büyüklenmeler ne oluyor bu millete ya !?bllcskn' Alıntı:needromdaki rom hakkında bu forumda cevap araman ve bu cevabı da yanlış başlık altında araman ne kadar doğru? sen de biliyosun ki rom yüklüyosan bütün riziko ve sorumluluk sana aittir. ama ben yine de cevaplayayım. eger uygun cihaz icin discovery ya da elife 3 belirtilmişse riziko düsük olur.