Sürekli reboot ekranında kalıyor ne bu ağa ya sıktı 3. Rom oluyor bu yazdığınizi harfi harfine yapıyorum tık yok saçmalık çözümü bilen var mı
Başlangıç ekranında takılıyor. Yok mu bir çözümü.
Kendi sorumun cevabını vereyim. Kurulum talimatlarında
- TWRP 3.0 Ve Üzeri Olması Gerekir.
- TWRP' Ye Girin Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden.Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi Seçip Alttaki Çubuğu Kaydırın.
- Yukarıdaki İşlemi Yaptıktan Sonra Geri Dönüp TWRP`Den
- Bağla(Mount)` Ya Girin Ve Sonra system` in Yanındaki Tiki Kaldırın.
- Geri Dönüp Yükle(İnstall)` Den Verdiğim ROM` Un zip Dosyasını Seçip Flashlayın.
- Rom` un yüklenmesini bekleyin yüklendikten sonra verilen patch ve fixleri kurun.
Daha sonra cihazı açın.
- Açıldıktan kurulum sihirbazını geçtiğinizde bir kere cihazı yeniden başlatın.
diyor.
4. adımda "
Bağla(Mount)` Ya Girin Ve Sonra system` in Yanındaki Tiki Kaldırın." demesinin sebebi tablete kuracağımız romu önceden system klasörüne atıp temizlik işlemleri yapmamız. temizlik işlemlerini yaptıktan sonra systemin önündeki tiki kaldırmamızın sebebi romun etkilenmememiz. temizlik işlemlerini yaptıktan sonra system klasöründeki romumuzu ana dizine kopyalayalım. ve yine de system in önündeki kutucuğun tikini kaldıralım. o zaman sorunsuz kuruluyor.
Ben o şekilde çözebildim.
[automerge]1575872693[/automerge]
Sürekli reboot ekranında kalıyor ne bu ağa ya sıktı 3. Rom oluyor bu yazdığınizi harfi harfine yapıyorum tık yok saçmalık çözümü bilen var mı
Başlangıç ekranında takılıyor. Yok mu bir çözümü.
Kendi sorumun cevabını vereyim. Kurulum talimatlarında
- TWRP 3.0 Ve Üzeri Olması Gerekir.
- TWRP' Ye Girin Temizlik/Gelişmiş Temizlik Bölümünden.Sistem-Dalvik-Önbellek-Veri` Yi Seçip Alttaki Çubuğu Kaydırın.
- Yukarıdaki İşlemi Yaptıktan Sonra Geri Dönüp TWRP`Den
- Bağla(Mount)` Ya Girin Ve Sonra system` in Yanındaki Tiki Kaldırın.
- Geri Dönüp Yükle(İnstall)` Den Verdiğim ROM` Un zip Dosyasını Seçip Flashlayın.
- Rom` un yüklenmesini bekleyin yüklendikten sonra verilen patch ve fixleri kurun.
Daha sonra cihazı açın.
- Açıldıktan kurulum sihirbazını geçtiğinizde bir kere cihazı yeniden başlatın.
diyor.
4. adımda "
Bağla(Mount)` Ya Girin Ve Sonra system` in Yanındaki Tiki Kaldırın." demesinin sebebi tablete kuracağımız romu önceden system klasörüne atıp temizlik işlemleri yapmamız. temizlik işlemlerini yaptıktan sonra systemin önündeki tiki kaldırmamızın sebebi romun etkilenmememiz. temizlik işlemlerini yaptıktan sonra system klasöründeki romumuzu ana dizine kopyalayalım. ve yine de system in önündeki kutucuğun tikini kaldıralım. o zaman sorunsuz kuruluyor.
Ben o şekilde çözebildim.