deodex yapamaıyorum malesef.günlerce uğraştım beceremedim.Yapmayı biliyorsanız yaparsanız sevinirim.size uygulamanın dosyalarını atarımO uygulamanın önce deodex olması gerek.Deodex yapmadan yükleyemezsin.
Detaylı bi anlatım bulamadm.teşekkür ederim yine deİnternette bir sürü deodex yapma konusun var illa biri işinize yarar. Bende böyle böyle yaparak öğrendim.
Framework dosyalarını ve deodex edlimesini istediğiniz dosyaları upload edin yardımcı olayım size.Detaylı bi anlatım bulamadm.teşekkür ederim yine de
[doublepost=1519159640,1518186967][/doublepost]Haftalardır uğraşmama rağmen hala yapamadm.çeşitli uygulamalar denedim.uygulama açılınca hep hata veriyo
Çok teşekkür ederim.gün içerisinde upload edicemFramework dosyalarını ve deodex edlimesini istediğiniz dosyaları upload edin yardımcı olayım size.
unutmadan framework klasörünü komple upload edin hata almamak adına.Çok teşekkür ederim.gün içerisinde upload edicem
dosyalarımı upload ettim.unutmadan framework klasörünü komple upload edin hata almamak adına.
AppLockUI.rardosyalarımı upload ettim.
İndir applockveframework zip
framework dosyalarının da tamamını attım.açtığınızda zaten anlarsınız.çok teşekkür ederim.
Siz de çalıştı mı uygulama.malesef ben de yüklenmediAppLockUI.rar
2gün içerisinde silinecektir tamamen deOdex edildi test ettim decompile ettim smal dosyalarını çıkardı.
sen deodex istedin çalıştır demedin bune uygulaması hangi romdan alındı hangi cihazdan alındıöyle her uygulama ddeodexten sonra çalışmaz tw baseli romlarla uyumlumu ?Siz de çalıştı mı uygulama.malesef ben de yüklenmedi
Umidigi crystal stock romdan aldm uygulamayı.amacım sadece baska bi telefonda bu uygulamayı kullanmak.buraya kadar ben de gelsimsen deodex istedin çalıştır demedin bune uygulaması hangi romdan alındı hangi cihazdan alındıöyle her uygulama ddeodexten sonra çalışmaz tw baseli romlarla uyumlumu ?
sizin bahsettiğiniz olay uygulama portlamaya giriyor ben buraya ilgili konuyu açtım bir rehber olarak bir gözden geçirin.Umidigi crystal stock romdan aldm uygulamayı.amacım sadece baska bi telefonda bu uygulamayı kullanmak.buraya kadar ben de gelsim