U Umut Büyükbayram Original poster Kayıtlı Üye 1 Şub 2016 4 0 28 1 Şub 2016 #1 Ben flmeos romu kullanıyorum ama stoka dönmem lazım OEM nerden açılıyor yardım!!!!!!!!
R Rygebin 1 Şub 2016 #2 RE: oem sorunu!!!!!!! Açık zaten , kapatmadısyanız açık kalır ,konu başlığını düzenleyin.
U Umut Büyükbayram Original poster Kayıtlı Üye 1 Şub 2016 4 0 28 1 Şub 2016 #3 Cvp: RE: oem sorunu!!!!!!! Rygebin' Alıntı: Açık zaten , kapatmadısyanız açık kalır ,konu başlığını düzenleyin. Genişletmek için tıkla ... Yav bulamadım ayarlarda bir sorun olmaz değil mi abi
Cvp: RE: oem sorunu!!!!!!! Rygebin' Alıntı: Açık zaten , kapatmadısyanız açık kalır ,konu başlığını düzenleyin. Genişletmek için tıkla ... Yav bulamadım ayarlarda bir sorun olmaz değil mi abi
R Rygebin 1 Şub 2016 #4 Cvp: RE: oem sorunu!!!!!!! Umut Büyükbayram' Alıntı: Rygebin' Alıntı: Açık zaten , kapatmadısyanız açık kalır ,konu başlığını düzenleyin. Genişletmek için tıkla ... Yav bulamadım ayarlarda bir sorun olmaz değil mi abi Genişletmek için tıkla ... olmayacaktır.
Cvp: RE: oem sorunu!!!!!!! Umut Büyükbayram' Alıntı: Rygebin' Alıntı: Açık zaten , kapatmadısyanız açık kalır ,konu başlığını düzenleyin. Genişletmek için tıkla ... Yav bulamadım ayarlarda bir sorun olmaz değil mi abi Genişletmek için tıkla ... olmayacaktır.