Reis resurrection kalitesini herkes iyi bilir ama şöyle bir sıkıntı ile kalşılaştım .
Romu yükleme ile ilgili sıkıntısı olan arkadaşlar varsa , bu yazımı iyi okusunlar
Bazı model numarası ve bazı seri numaraları değişen ama aynı model olan telefonlarda kernelden ve twrp , cwm , artık hangi recovery mod ise
Romu yükleme iznini vermiyor bu romu yüklemek için türlü türlü cwm ve twrp versiyonları denedim , Fakat Dont install permission data and verified identity hatası alıp üstüne üstlük recommended firmware version hatası aldım .... Yani romu modlayan arkadaş kernel konusunda bence yanlış bir seçim yapmış kendisinin yerinde olsam mackay ya da devil kernel kullanırdım ...
Romu flashlamak zor bir iş , root recovery konusunda uzman olan kişiler olabilir ama cidden romu uyumlu olduğu halde flaslayamamak koydu bana
işinize karışmak istemem ama resurrection remix in farklı versiyonlarını site içerisinde paylaşabilirsiniz özellikler 7.1 sürümleri için
Ve en sevdiğim rom olan aokp ve mackay rom için crackling veya custom rom design edebilme şansınız var mı Bay Admin