Cvp: RE: [OFFICIAL]CM 13 General Mobile 4G
Telefonu bilgisayara tak cmd ac raboot bootloader komutunu ver telefon kapanip bootloader moduna gecicek o zaman twrpyi yeniden yukle sonra romu yukle
MertstunaTR' Alıntı:ReptiLe' Alıntı:MertstunaTR' Alıntı:ReptiLe' Alıntı:aday1' Alıntı:Hocam twrp yı ve romu yüklemek için busybox indirmeye gerek var mi.sadece root yeterli mi.tesekkurler
Cihazi bootloadere al twrp 3.0 yukle sonra rom ve gappsi indir. Twrp3.0 a gir wipelari yap sonra romu flashla ardindan gappsi flashla sonra reboot et. Busybox gerekmez root da gerekmez twrp ile yuklicen zaten
MertstunaTR' Alıntı:Abi söylermisin nasıl alacağım bootloader moduna telefonu forumda bulamadım şu bootloader a alma konusunu veya bootloader ile ilgili birşey
Power + ses kisma tusu
OLMUYOR 2 KEZ TİTREYİP KAPANIYOR TELEFON GİTTİ YAV
Twrpyi acabiliyo musun
aday1' Alıntı:Hocam ben root u bilgisayardan yapmadım.bir program indirdim onunla yaptım.yine aynı şekilde marketten bununla ilgili bir program indirip bilgisayarsiz IMG flashlayabilirim değil mi.sorun olmaz yanı.
Telefonun rootluysa google play storedan Rashr uygulamasini indir root izni ver sonra depolamadan sec de indirdigin img dosyasini bul yukle
Hayır açamıyorum keşke açabilsem rom atarken silindi galiba anlamadım recovery alırken cynogen mod fastboot mode warning do not disconnect usb yazıyor kalıyor orda
Telefonu bilgisayara tak cmd ac raboot bootloader komutunu ver telefon kapanip bootloader moduna gecicek o zaman twrpyi yeniden yukle sonra romu yukle