ezio89' Alıntı:Brick olduysa bataryayı çıkart pcye bağla fastbootta aç wileyfox v1'i fastboottan yükle sonra oem kilidi açıp istediğin romu yüklersin
Boreas' Alıntı:ezio89' Alıntı:Brick olduysa bataryayı çıkart pcye bağla fastbootta aç wileyfox v1'i fastboottan yükle sonra oem kilidi açıp istediğin romu yüklersin
Hocam brick değilde v3 ten cm13 officiali kurmak istiyorum fakat ne yaptiysam recovery de hata cikiyor
ezio89' Alıntı:Boreas' Alıntı:ezio89' Alıntı:Brick olduysa bataryayı çıkart pcye bağla fastbootta aç wileyfox v1'i fastboottan yükle sonra oem kilidi açıp istediğin romu yüklersin
Hocam brick değilde v3 ten cm13 officiali kurmak istiyorum fakat ne yaptiysam recovery de hata cikiyor
Kurulumu baya sıkıntılı ben crackling recovery'si ile kurdum
wileyfoxun oem kilidini açtınız mı?Boreas' Alıntı:ezio89' Alıntı:Boreas' Alıntı:ezio89' Alıntı:Brick olduysa bataryayı çıkart pcye bağla fastbootta aç wileyfox v1'i fastboottan yükle sonra oem kilidi açıp istediğin romu yüklersin
Crackling recovery sini fastboottan telefona boot edemiyorum .
ezio89' Alıntı:wileyfoxun oem kilidini açtınız mı?Boreas' Alıntı:ezio89' Alıntı:Boreas' Alıntı:ezio89' Alıntı:Brick olduysa bataryayı çıkart pcye bağla fastbootta aç wileyfox v1'i fastboottan yükle sonra oem kilidi açıp istediğin romu yüklersin
Crackling recovery sini fastboottan telefona boot edemiyorum .
ezio89' Alıntı:Sadece geliştirici seçeneklerinden değil bootladerden de açık di mi?
Boreas' Alıntı:ezio89' Alıntı:Sadece geliştirici seçeneklerinden değil bootladerden de açık di mi?
fastboot oem-unlock go
Bundan mi bahsediyorsunuz