Asderdd
Administrator
arkadaşlar romu kurdum ancak sim kartı görmüyor
Mutlaka kurulması gereken paketler kısmındaki zipleri yükleyin.
arkadaşlar romu kurdum ancak sim kartı görmüyor
Güncel Gapps kullanmayı dene. Open Gapps'a bugün 7.1.2 desteği geldi, aynı sorunla ben de karşılaştım.Kurulum ekranı hata veriyor.
Mutlaka kurulması gereken paketler kısmındaki zipleri yükleyin.[/QUOT
[doublepost=1492543921,1492543891][/doublepost]Yüklediğim halde görmüyor sim kartı az önce miui rom yükledim ondada görmedi sim kartıMutlaka kurulması gereken paketler kısmındaki zipleri yükleyin.
üstüne flashlayabilirsiniz5.8.2 yüklü temizlik yapmaya gerek var mı direk 5.8.3 ü üstüne mi flashlamam gerekir
bende bugün ilk kez kurmayı denedim ancak son sürüm hata verdi. bilemiyorum belki bir yerde yanlış da yapmış olabilirm ama kenzo'da hata var herhalde. shamrock yazanı indiriyorum şimdilik bakalım artık2. Kez indirdim ve zip bozuk dedi acaba bir sorun mu var zipte
Mobil ile indirirken eksik indiriyor bazen. Zipin boyutuna iyi bak. Eksik inmişse o hatayı verir. Bilgisayardan indirmeyi dene zipi2. Kez indirdim ve zip bozuk dedi acaba bir sorun mu var zipte
Bilgisayardab indirme şansım şuan yok da kaç farklı tarayıcı adm vs denediysem 404 mb olarak gösteriyor sitede 424.3 mb yazıyor acaba başka alternatif link var mı mega vs olsa süper olurMobil ile indirirken eksik indiriyor bazen. Zipin boyutuna iyi bak. Eksik inmişse o hatayı verir. Bilgisayardan indirmeyi dene zipi
linkte sıkıntı yok. cm browser ile indirmeyi deneyin.Bilgisayardab indirme şansım şuan yok da kaç farklı tarayıcı adm vs denediysem 404 mb olarak gösteriyor sitede 424.3 mb yazıyor acaba başka alternatif link var mı mega vs olsa süper olur
Bazen hata veriyor kayıt.Bu rom da kamera kayıt yapabilen var mı
Üşenmedim sıfırdan kurdum yine yok diğer camera programını da denedim hiçbiri kayıt yapmıyor. Restart da da olmuyor.Bazen hata veriyor kayıt.
Yeniden başlatip tekrar deneyin
Diğer kamera programlarini ben de denedim sonuç olumsuzÜşenmedim sıfırdan kurdum yine yok diğer camera programını da denedim hiçbiri kayıt yapmıyor. Restart da da olmuyor.
Güç Tasarruf modunda kullanıyorsanız gelmeyebilir.Rom içim çok teşekkürler öncelikle. Whatsapptan gelen mesajları ben telefonu açıp whatsappa girmeyinceye kadar görmüyorum bu nasıl düzeltilir ? Mesaj geldiği gibi direkt bildirim olarak gelmesi için ne yapabilirim