must1' Alıntı:Ota üzerinden indirdim ama flaşlarken hata verdi sanırım basketbuild den kaynaklanıyor önceki update gibi![]()
Buraya link eklerseniz daha rahat indirebiliyoruz ya telefondan sıkıntı oluyorAsderdd' Alıntı:must1' Alıntı:Ota üzerinden indirdim ama flaşlarken hata verdi sanırım basketbuild den kaynaklanıyor önceki update gibi![]()
Daha önce otadan sorunsuz yükleyen arkadaşlar oldu, muhtemelen indirme sırasında bir bozulma olmuştur. Tekrar indirin.
İlk mesajdaki linkten indirebilirsiniz.must1' Alıntı:Buraya link eklerseniz daha rahat indirebiliyoruz ya telefondan sıkıntı oluyorAsderdd' Alıntı:Daha önce otadan sorunsuz yükleyen arkadaşlar oldu, muhtemelen indirme sırasında bir bozulma olmuştur. Tekrar indirin.
Cash_67' Alıntı:teşekkürler temalar çalışıyormu peki?
omerakgoz34' Alıntı:ÖNEMLİ!!!
OTA içindeki "Recommended VENDOR" yüklendiğinde BOOT LOGOda kalıyor![]()
Rom ile birlikte gelen root var, ama root'u ve gelişmiş seçenekleri devre dışı bıraktım, o yüzden bilmiyorum var mı yok mu. Şimdi son update'i indiriyorum, bide bunu deneyelim bakalımyusuf-5896' Alıntı:Bende de tekrar oluştu. Super su var mi sizde?Furkanali008' Alıntı:Hotspot sorununu ben de yaşıyorum, ilk açtığımda "hotspot etkin" yazıyor hemen ardından "hata" yazıyor. Modem ve vendor flashladım ama sorun çözülmedi.