ricohket' Alıntı:Yasin son uygulamalar görünümünü atabilrmisin rom acayip hoş bu arada eline sağlık
karaca78' Alıntı:kardeş rehbere gmail hesabımdan kişileri yükleyemiyorum öyle bir seçenek yok napıcam
SLayer' Alıntı:
@"AloneMan" arama ekraninda da boyle bir sorun var bakarsan iyi olur
AloneMan' Alıntı:SLayer' Alıntı:
@"AloneMan" arama ekraninda da boyle bir sorun var bakarsan iyi olur
Tmm bakmaya çalışırım bugün veririm fix mutlaka ama çok acil bir sorun değil bana da zaman tanıyın lütfen
okydoky' Alıntı:Bende tam bunu koyacaktım arkadaşlar bahsetmiş toast bildrm altında kırmızı kapama tuşu ikizleşmiş. ama yinede işlevini görüyor çağrı sonlandırıyor yani.
Ama beni üzen içinde okadar güzel sensör uygulamaları olmasına rağmen, açsam da sensörler tepki vermiyor. Bizim m romda bi ara bu sorun vardı portroma gelen güncellemeyle kendiliğinden düzeldi. muhtemelen buda öyle olur. O zamana kadar sensörler air gestures çalışmayacak muhtemelen.(lcm partiye göre değişiyor mesela ben aynı romda o sorunu yaşarken Umut yaşamıyordu.V4 te sorun benden de kalktı.)
ama rom muhteşem görsellikte ve performansta Yasin. dipnot : geliştirici seçnklerden animasyon hızını 0,5 e alırsa arkadaşlar, o ufak takılmalar ortadan kalkacaktır
tekrar eline sağlık.
okydoky' Alıntı:düzelttim yorumu
knight344' Alıntı:Eline sağlık
Gmd2 kullanıyorum ama olsun emek var sonuçta
canerko' Alıntı:Eline saglik...Taban rom olarak hangisini kullandiniz..
anatolia_01' Alıntı:teşekkürler kardeş emeğin için ..
srkn16' Alıntı:fixleri hiçbir sıfırlama yanı data falan yapmadan direk flashlıyoruz demi kardeşim
AloneMan' Alıntı:srkn16' Alıntı:fixleri hiçbir sıfırlama yanı data falan yapmadan direk flashlıyoruz demi kardeşim
Aynen kardeşim