ThutancamoN
Yasaklı Üye
RE: [OFFICIAL] Stay Os Rom V2 For GM Discovery By Creative®
şu müzik uygulaması çalma listesine ekleyince durdu hatasınıda çözün.
şu müzik uygulaması çalma listesine ekleyince durdu hatasınıda çözün.
ThutancamoN' Alıntı:şu müzik uygulaması çalma listesine ekleyince durdu hatasınıda çözün.
melih0897' Alıntı:10 numara rom olmuş. 1 gündür kullanıyorum hiç bir sıkıntı yok şimdilik. Görsellik bakımından çok iyi animasyon vs. buna karşılık akıcı bi rom. Bence diğer rom lara göre şarjı daha az yiyor. Uzun bi süre kullanmak niyetindeyim. Rom da ingilizce kısımlar için fix gelirse tadından yenmez. Emeği geçen herkese teşekkürler.
Creative®' Alıntı:ThutancamoN' Alıntı:şu müzik uygulaması çalma listesine ekleyince durdu hatasınıda çözün.
Başka müzik çalar kullanabilirsin sorunu yapımcılar halledene kadar
ertnkarli' Alıntı:Dosya sistemini ART a geçirsem performans olarak bir fayda sağlarmıyım? geçmelimiyim sizce ?
benimdestanim' Alıntı:Ben diskoya onlarca rom atmış biri olarak bu romun diğerlerinden çok üstün olduğunu düşünüyorum.. Şöyleki batarya tüketimi jelybon on ile aynı yani çok düşük.. Görsellik miui gibi şık ve değişik.. xposed çalışıyor üstelik.. Yani sınırsız özelleştirme şansı.. Akıllı jestlerin hepsi çalışıyor buda telefona artı bir hava katıyor.. Sorunumu ne sorun moruk yok kardeşim eline koluna yüreğine sağlık...