Kardeşim tüm linkler güncellenicek bu gün içinde inşallah son açtığım konudaki rom sorunsuz kurulur onu deneyin bi istersenizdostum recovery modda kaldı senin verdiğin twrp flashlayamıyorum bilgisayar ile bağlantı kuramadğım için adb sideload denedim beceremedim onu
Son konudaki sorunsuz yüklenir ona bakın ben kurulumu sorunsuz hale getirip diğerlerinin linklerini de güncellicem merak etmeyinTeşşekkür ederim denedim ama yine aynı hatayla karşılaştım yapacak bişey yok ilginiz için saolun
Dediğin romu yükledim on numara oldu eline sağlık usta çok sağolKardeşim tüm linkler güncellenicek bu gün içinde inşallah son açtığım konudaki rom sorunsuz kurulur onu deneyin bi isterseniz
[doublepost=1516002760,1516002570][/doublepost]
Son konudaki sorunsuz yüklenir ona bakın ben kurulumu sorunsuz hale getirip diğerlerinin linklerini de güncellicem merak etmeyin
(Stable)(December Build)Resurrection Remix 5.8.5 R36 For HTC Desire 820G Plus
[doublepost=1516022616][/doublepost]Rom güncellendi kurulum sorunsuz hale getirildi
Kusura bakmayın geç cevap verdim yakında romu güncellicem sdkart izni için ve fm radyo içinde fix vericem ama r36 da sdkart izni sorunu fixli olması lazım patchı yüklediniz mi?Sayın Geliştirici
ROM tadından yenmiyor cidden güzel ama buglar var.
Hafıza kartı vfat dosya sistemi ve RW olarak mount edilemiyor RO olarak mount edilebiliyor sadece ve bazı uygulamaların dosya yazımlarında hata çıkarıyor. TWRP den ext4 exfat vs. biçimlendirme yaptıktan sonra hafıza kartı açılıyor sıkıntısız çalışıyor ama cihaza reboot atınca SD kart bozuk diyor daha da düzelmiyor.
Çoğu oyunlar durdu hatası verip atıyor.
Arada bir donup kalıyor tepki vermiyor.
Ek olarak:
HTC apk larını çalıştırabilseydik çok daha iyi olabilirdi HTC Dot View HTC Sense Launcher gibi mesela...
Umarım sorunlara çözüm bulunur...
Kolay gelsin.
Edit:
Bu tarz sorunlardan kurtulmak isteğiyle RR v5.8.5 R36 ROMu yükledim ve yukarıdaki bahsettiğim SD kart hatalarının aynısı mevcut.
Kusura bakmayın geç cevap verdim yakında romu güncellicem sdkart izni için ve fm radyo içinde fix vericem ama r36 da sdkart izni sorunu fixli olması lazım patchı yüklediniz mi?
Bi de ayrıyeten bişey sormak istiyorum umarım yardımcı olabilirsiniz.Kusura bakmayın geç cevap verdim yakında romu güncellicem sdkart izni için ve fm radyo içinde fix vericem ama r36 da sdkart izni sorunu fixli olması lazım patchı yüklediniz mi?
Merhaba henüz portlayabileceğim uygun taban yokMerhaba, yorgun olmayın.
İkinci el için başvurdum.
Seni özlediysen affedin çünkü onu Google ile çevirdim.
Lineage OS 16'yı yapabilir misin?
:emoji_clock1:
[doublepost=1525943729,1525942460][/doublepost]Tekrar merhaba
Mevcut ROM'unuz 15.1 ise, sorun yoktur.
Ama 16 deneyime sahip olmak istedim.
Çok teşekkür ederim
[doublepost=1525959829][/doublepost]rom android p (9.0)
Lineage os 16 for htc 820g plus ....
Çıkarsa paylaşacağıma emin olabilirsiniz.Merhaba henüz portlayabileceğim uygun taban yok