[Oreo] [8.1.0] GALAXY S5 klte OFFICIAL Resurrection Remix 6.1.0

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan TOKATCI
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

TOKATCI

Original poster
Aktif Üye
7 Ocak 2017
52
20
32
İstanbul
Cihaz
SAMSUNG GALAXY S5
ROM
Resurrection Remix OS
NOT: Yapacağınız işlemlerde bütün sorumluluk size aittir.

Samsung Galaxy S5 G900*(Snapdragon) KLTE version cihazlar için oluşturlulmustur.

Öncelikle TWRP'nin enson versiyon'u cihazda kurulu olması lazım her hangi bir hata ile karşılaşmamak için

TWRP İÇİN LİNK

ODİN İÇİN (tar) :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

İMG DOSYASI :
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

ROM:

GAPPS:

ARM>8.1>Pico

KURULUM:

Twrp'yi kurduktan sonra telefonu Recovery ( Kurtarma modu ) mod da cihazı başlatıyoruz yükleme bölümünden rom'u yüklüyoruz pesinden GAPPS isteyen yükleyebilir.

BUG:

Belirtilen bir hata yok

• Like
Tepkiler: Dr.Techno™
SM-G900F modele bu romu kurdum telefon açılmıyor, devamlı resetliyor kendini sizce neden olabilir?

SM-G900F modele bu romu kurdum telefon açılmıyor, devamlı resetliyor kendini sizce neden olabilir?
Kirli kurulum (Sistemi sıfırlamadan) kurduysan hata vermistir.

Kurtarma moduna al

Sistemi temizle rom'u tekrar yükle düzelir.

Rom yükleme islerinden pek anlamiyorsan ayrintılı anlata bilirim.

Selam arkadaşlar xda dan rom un 6.2.1 sürümünü indirdim ve kurdum ama root olmuyor ne yapmak lazım odin le tekrar rootlamamiz mı gerekiyor