OS Silinmesi Desire 820n A51_UL

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

sayfaya resim atamayarak zaman kaybettim , umarım uyumadan hallederiz şunu. ama sen zaten gecelerin prensi uyumazsın

• Like
Tepkiler: Gecenin Prensi
ekran açıkken tüm tuşlara bas. ekran kapandığında ses kısma + kapatma tuşunda kalsın bootloader a geliceksin.
Fastboot moda al. Bilgisayara bağla. Sadece .exe dosyasını indir. Yönetici olarak çalıştır. (3-4) defa ENTER a bas. TWRP Recovery 3.0.2-0 yüklendi.

Sonra
bu romu kur.
Bu rom sistem dosyalarının tamamını yerine getirir.
Romu sd karta at.
Gerisi analattığım gibi yap

Son düzenleme:
  • Like
Tepkiler: yardımamuhtaç
Sıkıntı Nasıl Oluyorsa Şuan SD karta yalnızca az önce yükleme yaptığım rom zipini atabiliyorum, diğer ziplerde hata veriyor pc ; "bağlantı koptu ya da ...." gibi bir hata . SD Kart Bir daha başka zip almaz mı oldu acaba ... bilemedim

Maalesef yine aynı sorun , yine twrp cmd ekranını hallettim ardından sd karttan fastboot ...
Ama maalesef reboot sorunu yine