Oysa Bir Umuttu Hep

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Wes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Wes

Original poster
Administrator
25 Ocak 2015
2,745
3,344
34
Eskişehir
Cihaz
OnePlus 7 Pro
ROM
OxygenOS Open Beta 12
Arkadaşlar yarın telefonumu kaçıncı sefer olduğunu unutmaklara beraber para iadesi veya değişim amacıyla garantiye göndereceğim. umudumuzu kaybetmedik, başaracağımıza inanıyoruz :D Dualarınızı bekliyorum :D

Güncelleme 1: Android One 4G için fatura istediler :D

[font='Open Sans', sans-serif]Güncelleme 2: kötü bir haber; faturam kayıp 
biggrin.gif
[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]Müşteri hizmetlerinden faturamın kopyasını almak için uğraşıyorum ama çok yokuşa sürüyorlar işi.[/font]

Değişimi anlarım da para iadesi için garantiye gönderirsen daha çok beklersin :D Tüketici hakem heyetine gitmen gerekiyor :goodbye:

+1 garantide suan benim cihaz değişim degil yine anakart takop gondermisler bende kargodan aldigim gibi geri gondericem

kalbimiz seninle abi, bende p70 alıp yollayacam değişim umuduyla :p

Wes' Alıntı:
Arkadaşlar yarın telefonumu kaçıncı sefer olduğunu unutmaklara beraber para iadesi veya değişim amacıyla garantiye göndereceğim. umudumuzu kaybetmedik, başaracağımıza inanıyoruz :D Dualarınızı bekliyorum :D

Gelin Gm 4G alın her hardbricke yeni bir cihaz veriliyor :rool: :rool:

Ozellikle belirttim dedim ki sarj soketi yuzunden kapagin ucu kirilmisti bu kullanici hatasi degildir degistirin diye yine ayni gonderecekler kesin

Telefonu az önce kargoya verdim, bakalım sonuç ne olacak :D

Geldi modemin yaninda wifi modemi gormuyor geldigi gibi geri gidiyor sadece degisim yazilacak

Bir kez daha hüsran, anakart değiştirip geri gönderiyorlar.

Israrımız devam edecek :D

Rygebin' Alıntı:
Wes' Alıntı:

Gelin Gm 4G alın her hardbricke yeni bir cihaz veriliyor  :rool: :rool:

öyleyse direk bricklerim cihazı doğru mu  :rool: :rool:

Evet arkadaşlar güzel haberlerim var. Değişim için faturayı istediler  :jumpy:

Wes' Alıntı:
Evet arkadaşlar güzel haberlerim var. Değişim için faturayı istediler 
jumpy.gif

hayırlı olsun hocam? 4gmi verecekler? :D  benimkine yine yazılım yüklediler sanırım

Incredible™' Alıntı:
Wes' Alıntı:
Evet arkadaşlar güzel haberlerim var. Değişim için faturayı istediler 
jumpy.gif

hayırlı olsun hocam? 4gmi verecekler? :D  benimkine yine yazılım yüklediler sanırım

Aynen 4G. Ama aradaki farkı istiyorlar. 

Aslında çingenelik yapıp ondan da yırtarım ama yeter bu kadar :D

Wes' Alıntı:

Aslında çingenelik yapıp ondan da yırtarım ama yeter bu kadar

ne yazdın ve kaç kere yolladın hocam, ben 1 yılda 4 kez yolladım [font='Lucida Sans', 'Lucida Sans Regular', 'Lucida Grande', 'Lucida Sans Unicode', Geneva, Verdana, sans-serif]Yazılım güncellendi.Test ok.;[/font] yazmışlar ama hala işlem görüyor(kesin değişim alamadım) :D

Incredible™' Alıntı:
Wes' Alıntı:

Aslında çingenelik yapıp ondan da yırtarım ama yeter bu kadar

ne yazdın ve kaç kere yolladın hocam, ben 1 yılda 4 kez yolladım [font='Lucida Sans', 'Lucida Sans Regular', 'Lucida Grande', 'Lucida Sans Unicode', Geneva, Verdana, sans-serif]Yazılım güncellendi.Test ok.;[/font] yazmışlar ama hala işlem görüyor(kesin değişim alamadım) :D

Eğer 4G elime sorunsuz bir şekilde geçerse konu açıp anlatırım.

Hatta "Teknik Servislerle Mücadele Timi" bile kurabilirim  :D

Şaka bir yana Telpa'ya ne kadar sövsek de mevcut servislerde en iyisi olduğunu kabul etmek gerekir.

kötü bir haber; faturam kayıp :D

Müşteri hizmetlerinden faturamın kopyasını almak için uğraşıyorum ama çok yokuşa sürüyorlar işi.