K kadirefe1010 Original poster Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 12 1 12 Ocak 2016 #1 Telefonumu özelleştirmek istiyorum ,yapabileceğim birşeyler var mı? (Room atmadan yapacağım şeyler)
W Wes Administrator 25 Ocak 2015 2,745 3,344 35 Eskişehir Cihaz OnePlus 7 Pro ROM OxygenOS Open Beta 12 12 Ocak 2016 #2 En fazla launcher kurup icon pack yükleyebilirsin. Tavsiyem Nova Launcher. Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın bu konudan faydalanabilirsin.
En fazla launcher kurup icon pack yükleyebilirsin. Tavsiyem Nova Launcher. Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın bu konudan faydalanabilirsin.
K kadirefe1010 Original poster Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 12 1 12 Ocak 2016 #3 Wes' Alıntı: En fazla launcher kurup icon pack yükleyebilirsin. Tavsiyem Nova Launcher. Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın bu konudan faydalanabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Ben launcher değilde daha çok açılış animasyonları gibi şeylerden kast ediyorum
Wes' Alıntı: En fazla launcher kurup icon pack yükleyebilirsin. Tavsiyem Nova Launcher. Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın bu konudan faydalanabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Ben launcher değilde daha çok açılış animasyonları gibi şeylerden kast ediyorum
W Wes Administrator 25 Ocak 2015 2,745 3,344 35 Eskişehir Cihaz OnePlus 7 Pro ROM OxygenOS Open Beta 12 12 Ocak 2016 #4 kadirefe1010' Alıntı: Wes' Alıntı: En fazla launcher kurup icon pack yükleyebilirsin. Tavsiyem Nova Launcher. Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın bu konudan faydalanabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Ben launcher değilde daha çok açılış animasyonları gibi şeylerden kast ediyorum Genişletmek için tıkla ... O zaman ROOT yapıp istediğinizi yükleyeceksiniz.
kadirefe1010' Alıntı: Wes' Alıntı: En fazla launcher kurup icon pack yükleyebilirsin. Tavsiyem Nova Launcher. Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın bu konudan faydalanabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Ben launcher değilde daha çok açılış animasyonları gibi şeylerden kast ediyorum Genişletmek için tıkla ... O zaman ROOT yapıp istediğinizi yükleyeceksiniz.
K kadirefe1010 Original poster Kayıtlı Üye 11 Ocak 2016 12 1 12 Ocak 2016 #5 Wes' Alıntı: kadirefe1010' Alıntı: Wes' Alıntı: En fazla launcher kurup icon pack yükleyebilirsin. Tavsiyem Nova Launcher. Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın bu konudan faydalanabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Ben launcher değilde daha çok açılış animasyonları gibi şeylerden kast ediyorum Genişletmek için tıkla ... O zaman ROOT yapıp istediğinizi yükleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla ... Root var zaten fakat hangi programlarla yapabilirim,hangi programla neler yapabilirim
Wes' Alıntı: kadirefe1010' Alıntı: Wes' Alıntı: En fazla launcher kurup icon pack yükleyebilirsin. Tavsiyem Nova Launcher. Herkes Ekran Görüntülerini Paylaşsın bu konudan faydalanabilirsin. Genişletmek için tıkla ... Ben launcher değilde daha çok açılış animasyonları gibi şeylerden kast ediyorum Genişletmek için tıkla ... O zaman ROOT yapıp istediğinizi yükleyeceksiniz. Genişletmek için tıkla ... Root var zaten fakat hangi programlarla yapabilirim,hangi programla neler yapabilirim
B ByEgeLi 12 Ocak 2016 #6 Xposed uzerinden gravitybox,xstana, gibi modüller kullanabilirsiniz. Fakat modüllerin marsmallow uyumlu olmasi lazim.
Xposed uzerinden gravitybox,xstana, gibi modüller kullanabilirsiniz. Fakat modüllerin marsmallow uyumlu olmasi lazim.