Güzel
M mertsertsence Kayıtlı Üye 20 Nis 2019 #249 gapps yüklenmiyor error70 hatası alıyorum onun dışında rom şaşırtıcı derecede stabil
M M@S@T4242 Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Nis 2019 #254 Elinize sağlık hocam peki seed tabanlı için de var mı rom ?
E erciyes Aktif Üye Kayıtlı Üye 15 May 2019 #257 Arkadaşlar 3 mayıs güncellemesini kuran kullanan var mı? Kasma donma ve pil sorunu var mı?
A alitoprax Kayıtlı Üye 15 May 2019 #258 erciyes' Alıntı: Arkadaşlar 3 mayıs güncellemesini kuran kullanan var mı? Kasma donma ve pil sorunu var mı? Genişletmek için tıkla ... Bişey sorucam gm 4g dual ilede uyumlumı bu romlar
erciyes' Alıntı: Arkadaşlar 3 mayıs güncellemesini kuran kullanan var mı? Kasma donma ve pil sorunu var mı? Genişletmek için tıkla ... Bişey sorucam gm 4g dual ilede uyumlumı bu romlar
E erciyes Aktif Üye Kayıtlı Üye 16 May 2019 #259 alitoprax' Alıntı: Bişey sorucam gm 4g dual ilede uyumlumı bu romlar Genişletmek için tıkla ... Tam emin değilim Uyumlu olduğunu düşünüyorum.
alitoprax' Alıntı: Bişey sorucam gm 4g dual ilede uyumlumı bu romlar Genişletmek için tıkla ... Tam emin değilim Uyumlu olduğunu düşünüyorum.