B bloodraf Original poster Kayıtlı Üye 13 May 2015 97 3 25 Tem 2015 #1 Selamun aleykum pil iyileştirmesi için tweak falan varmi su gibi akıp gidiyor %100 dolu olan pil 2 saatte %10 ile %15 e dusuyor.
Selamun aleykum pil iyileştirmesi için tweak falan varmi su gibi akıp gidiyor %100 dolu olan pil 2 saatte %10 ile %15 e dusuyor.
Fasty^ Aktif Üye 18 Şub 2015 399 91 25 Tem 2015 #2 As. Kitkat custom rom kullanıyorsan içinde büyük ihtimal pil için tweak vardır
B bloodraf Original poster Kayıtlı Üye 13 May 2015 97 3 25 Tem 2015 #3 Fasty^' Alıntı: As. Kitkat custom rom kullanıyorsan içinde büyük ihtimal pil için tweak vardır Genişletmek için tıkla ... Legend Rom v12 kullaniyorum, pili hizli tuketiyor, v13 denedim onda pil iyi ama kulllanisli degil v12ye gore
Fasty^' Alıntı: As. Kitkat custom rom kullanıyorsan içinde büyük ihtimal pil için tweak vardır Genişletmek için tıkla ... Legend Rom v12 kullaniyorum, pili hizli tuketiyor, v13 denedim onda pil iyi ama kulllanisli degil v12ye gore
Fasty^ Aktif Üye 18 Şub 2015 399 91 25 Tem 2015 #4 bloodraf' Alıntı: Fasty^' Alıntı: As. Kitkat custom rom kullanıyorsan içinde büyük ihtimal pil için tweak vardır Genişletmek için tıkla ... Legend Rom v12 kullaniyorum, pili hizli tuketiyor, v13 denedim onda pil iyi ama kulllanisli degil v12ye gore Genişletmek için tıkla ... Legend serilerinde bildiğim kadarıyla tweak var pil için.Başka rom deneyebilirsin
bloodraf' Alıntı: Fasty^' Alıntı: As. Kitkat custom rom kullanıyorsan içinde büyük ihtimal pil için tweak vardır Genişletmek için tıkla ... Legend Rom v12 kullaniyorum, pili hizli tuketiyor, v13 denedim onda pil iyi ama kulllanisli degil v12ye gore Genişletmek için tıkla ... Legend serilerinde bildiğim kadarıyla tweak var pil için.Başka rom deneyebilirsin
Tmp341 Aktif Üye 27 Ocak 2015 338 47 Cihaz Iphone 7 128GB 25 Tem 2015 #5 Batarya verilerini sıfırlamayı dene. Wipe Batterystats varsa recoveryde onunla, yada elle /data/system/batterystats.bin dosyasını silerek. Ayrıca greenify kullanmanı öneririm. Yarım saatten fazla kullanmayacağın uygulamaları uyutursun.
Batarya verilerini sıfırlamayı dene. Wipe Batterystats varsa recoveryde onunla, yada elle /data/system/batterystats.bin dosyasını silerek. Ayrıca greenify kullanmanı öneririm. Yarım saatten fazla kullanmayacağın uygulamaları uyutursun.