dell2018' Alıntı:Yanlış hatırlamıyorsam, sanırım bir hocamız xperia yeşil renkteki pil simgesini paylaşmıştı, xda sitesinde bulunuyordu bizim telefona uyuyordu o pil simgesi. Sitede aradım fakat bulamadım acaba nerden bulabilirim onu ?
MadloveR' Alıntı:dell2018' Alıntı:Yanlış hatırlamıyorsam, sanırım bir hocamız xperia yeşil renkteki pil simgesini paylaşmıştı, xda sitesinde bulunuyordu bizim telefona uyuyordu o pil simgesi. Sitede aradım fakat bulamadım acaba nerden bulabilirim onu ?
Link vermeyeceğim ama forumda pil simgesini değiştirmek için konu mevcut
dell2018' Alıntı:MadloveR' Alıntı:dell2018' Alıntı:Yanlış hatırlamıyorsam, sanırım bir hocamız xperia yeşil renkteki pil simgesini paylaşmıştı, xda sitesinde bulunuyordu bizim telefona uyuyordu o pil simgesi. Sitede aradım fakat bulamadım acaba nerden bulabilirim onu ?
Yanlış anladınız sanırım hocam, bu link normal zip şeklinden cwmden flaşlanıyor, pil simgesi o simgeye bürünüyordu.
♦BADBOY♦' Alıntı:dell2018' Alıntı:MadloveR' Alıntı:dell2018' Alıntı:Yanlış hatırlamıyorsam, sanırım bir hocamız xperia yeşil renkteki pil simgesini paylaşmıştı, xda sitesinde bulunuyordu bizim telefona uyuyordu o pil simgesi. Sitede aradım fakat bulamadım acaba nerden bulabilirim onu ?
Yanlış anladınız sanırım hocam, bu link normal zip şeklinden cwmden flaşlanıyor, pil simgesi o simgeye bürünüyordu.
http://forum.turkdevs.com/konu-mod-kitkat-ikon-batarya.html
Buyur kardeşim...