F Furkan_FS Yasaklı Üye 3 Ağu 2015 #1 3 Ağu 2015 #1 Ayarlar'da ses profillerine basınca ayarlar duruyor.Bunu nasıl düzeltirim ?
F Furkan_FS Yasaklı Üye 3 Ağu 2015 #3 3 Ağu 2015 #3 TheRomMaster' Alıntı: editleme falan yaptın mı Genişletmek için tıkla ... ROM'un orijinal ayarlarında girmiyordu.Ben de Settings.apk değiştirdim.Yine girmiyor.Ek olarak usb seçenekleri ( medya cihazı vs ) o bölüme de girince hata veriyor.
TheRomMaster' Alıntı: editleme falan yaptın mı Genişletmek için tıkla ... ROM'un orijinal ayarlarında girmiyordu.Ben de Settings.apk değiştirdim.Yine girmiyor.Ek olarak usb seçenekleri ( medya cihazı vs ) o bölüme de girince hata veriyor.
F Furkan_FS Yasaklı Üye 3 Ağu 2015 #5 3 Ağu 2015 #5 Desreuezq' Alıntı: eğer sesde viper4androidfx varsa orjde ondan olabilir Genişletmek için tıkla ... Dolby vardı tıklayınca hata veriyordu sildim.Tekrar yükleyeyim o zaman
Desreuezq' Alıntı: eğer sesde viper4androidfx varsa orjde ondan olabilir Genişletmek için tıkla ... Dolby vardı tıklayınca hata veriyordu sildim.Tekrar yükleyeyim o zaman