[PORT][4.12.17] MiUi ROM by SmiLeToLiFe

• Konbuyu başlatan SmiLeToLiFe
  • Başlangıç tarihi
S

SmiLeToLiFe

Merhaba arkadaşlar,

Rom paylaşımlarına telefonlarımızı şenlendirmeye devam ediyoruz  :rool: Uzun zamandır kullandığım ve %90 oranına kadar türkçeleştirdiğim Miui v6 (fake) Kitkat romunu sizinle paylaşmak istiyorum.

Fake diyorum çünkü gerçek miui v6 değil :bazuka: Miui v6 ... Gerçekten güzel, hızlı ve memnun kalacağınız bir rom olduğunu düşünüyorum.

YFzPu8B.jpg

Taban ROM: Stabil KitKat
Port ROM: Amoi T900 4.12.17 Miui KitKat

Teşekkürler:

Üstad @Orochi™ ---> :bazuka:  :rool:

İndirme Linki:  https://yadi.sk/d/6Y7dh-j1eRRFL

Gapps Paketi: https://yadi.sk/d/HUtZ1ayHeTXkz --> Romu kurun üstüne de bu paketi kurun ( wipe yapmadan)

Romun Özellikleri:

%90 oranında Türkçedir.
[font='Open Sans', sans-serif]Rom 400 Mb civarındadır[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Deodex tir[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Stabil KitKat üzerine inşa edilmiştir[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Kernel de Root ve Adb yetkisi vardır[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Busybox destekler[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Geçişler seri ve takılmama olmamaktadır[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Init.d desteği ve scritpler[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Build.prop düzenlendi[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Logo ve açılış animasyonu değiştirildi.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Gereksiz tüm uygulamalar silindi.[/font]
[font=Open Sans, sans-serif]Kendi root desteği var . Fakat bazı uygulamarı desteklemiyor.[/font]
[font=Open Sans, sans-serif]Temalar çalışmaktadır. [/font][font='Open Sans', sans-serif]Ücretli temaları ücretsiz indirebilirsiniz[/font]

Sorunlar:

2. Hattınız varsa durum çubuğunda ikonu gözükmez fakat hattınız çalışır. Güncelleme gelmesini beklemek durumundayız ;)
Romun kendi tarayıcısı aşırı şekilde kasmaktadır. Chrome ya da başka bir tarayıcı kullanın
Kamera, Telefon, Kişiler ve Mesajlaşma ( Stock uygulamalardır. Aslında sorun değil fakat AOSP uygulamalardır)
[font='Open Sans', sans-serif]Mi-tools'ta bazı özellikler çalışmamaktadır.[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Oynamakta olduğunuz bazı oyunlar çalışmayabilir[/font]
[font='Open Sans', sans-serif]Ayarlar Bölümünde Xposed-MiTools vs bulunduğu kısımda dil dosyası eksik olduğu için @2131099617 gibi sayılar göreceksiniz  :rool: Bir iki kez kullanınca neyin nerede olduğunu anlarsanız :D[/font]

[font='Open Sans', sans-serif]Yapılması Gerekenler:[/font]

[font=Open Sans, sans-serif]Superuser uygulaması deaktif durumdadır. Uygulamayı açtığınızda Recovery Kurulumuna tıklayıp recoveryden yükleme yaparsanız Superuser-root aktif olur[/font]
[font=Open Sans, sans-serif]Mi-Tools vs kurcalayın  :rool: [/font]

Roma bir yerleseyim hemen ordayim abi :rool: :batak: :sigara:

Abi hani meizu alıcaz dedik niye şimdi miui sevmiom diyon :rool: :rool: :bazuka:

Hocam rom cok hızlı elinize saglık arama ekranı kitkat ama ben exdialer kullandıgım icçin sıkıntı yok des durumu iyi sayfa geçişlerde takılma yok klavye gıcık biraz onu değiştiricem