tecnikadamoguz01' Alıntı:S. A hocam bu romu hangi recovery ile kurum acaba ¿¿
tecnikadamoguz01' Alıntı:Hocam iyi hos yukledim yaniliz teli pc ye takinca icine dosya atamiyorum tel 2simli olan model
knight344' Alıntı:Rom çok iyi hızlı felan ama hocam çekiş gücü az yani telefon çekiş gücünü yükselticek bir fix verirseniz sevinirim, yada başka iyi çeken bir romdan dosyayı alıp bana atarsanız sevinirim.
mdlpl' Alıntı:s.a hocam romu yükledim gayet stabil güzel bir rom sebeke göstergesi dışında başka sorun yok yukarıda çözümü söylemişsiniz ama ben anlayamadım yardımcı olurmusunuz ?
mdlpl' Alıntı:s.a hocam romu yükledim gayet stabil güzel bir rom sebeke göstergesi dışında başka sorun yok yukarıda çözümü söylemişsiniz ama ben anlayamadım yardımcı olurmusunuz ?
mturk77' Alıntı:mdlpl' Alıntı:s.a hocam romu yükledim gayet stabil güzel bir rom sebeke göstergesi dışında başka sorun yok yukarıda çözümü söylemişsiniz ama ben anlayamadım yardımcı olurmusunuz ?
yeni aosp rom eklendi.
mdlpl' Alıntı:mturk77' Alıntı:mdlpl' Alıntı:s.a hocam romu yükledim gayet stabil güzel bir rom sebeke göstergesi dışında başka sorun yok yukarıda çözümü söylemişsiniz ama ben anlayamadım yardımcı olurmusunuz ?
yeni aosp rom eklendi.
linki mi yenilediniz hocam ? birde sebeke de durum nasıl ?
mdlpl' Alıntı:bu dosya zip değil galiba twrp de görünmüyor dosyaları ayıkla dediğimde normal dosya oluyo ??
dediğiniz gibi yaptım olmadı yine görmüyor dosyaları cıkarıp kendim zip yaptım yine yok gelince mt hocam bakar linklereByEgeLi' Alıntı:mdlpl' Alıntı:bu dosya zip değil galiba twrp de görünmüyor dosyaları ayıkla dediğimde normal dosya oluyo ??
Yandex de oyle bir sıkıntı var.playden ADM yaz indir.onla birlikte romu indir.zip olarak inecek
mdlpl' Alıntı:dediğiniz gibi yaptım olmadı yine görmüyor dosyaları cıkarıp kendim zip yaptım yine yok gelince mt hocam bakar linklereByEgeLi' Alıntı:mdlpl' Alıntı:bu dosya zip değil galiba twrp de görünmüyor dosyaları ayıkla dediğimde normal dosya oluyo ??
Yandex de oyle bir sıkıntı var.playden ADM yaz indir.onla birlikte romu indir.zip olarak inecek
artık sıkıntı yoksa benim telefonda sorun olabilir