B
ByEgeLi
RE: [PORT][4.4.2] (OTA) MIUI 7 - 5.8.27 TR GM Discovery II
Ben telefonu rootladim alirmi haftalik ota guncellemeyi
Ben telefonu rootladim alirmi haftalik ota guncellemeyi
byegeli35' Alıntı:boot ta kaldı güncelleme yaptıktan sonra
3KERIM123' Alıntı:ARKADAŞLAR ben bu romu telefonuma yükledim fakat ekranda muıı pro sembolü gidip geliyor dönüyor telefon açılmıyor ne yapmam lazım
mturk77' Alıntı:byegeli35' Alıntı:boot ta kaldı güncelleme yaptıktan sonra
evet uyumlu degil bu yuzden otayı kaldırıp kendim vericem dosyayı.
3KERIM123' Alıntı:ARKADAŞLAR ben bu romu telefonuma yükledim fakat ekranda muıı pro sembolü gidip geliyor dönüyor telefon açılmıyor ne yapmam lazım
konudaki anlatıma göre sıfırlama yapıp kurdunuz mu.
3KERIM123' Alıntı:mturk77' Alıntı:byegeli35' Alıntı:boot ta kaldı güncelleme yaptıktan sonra
mturk77' Alıntı:byegeli35' Alıntı:boot ta kaldı güncelleme yaptıktan sonra
kardeş kurdum da telefon muıı ekranda kaldı öyle recovery modu da açamıyorum tel üzerinden telefon açılsa yapıcam da bişeyler
mturk77' Alıntı:3KERIM123' Alıntı:ARKADAŞLAR ben bu romu telefonuma yükledim fakat ekranda muıı pro sembolü gidip geliyor dönüyor telefon açılmıyor ne yapmam lazım
sıfırlama yapmadan kurarsan acılmaz zaten.güncellemede sorunlu zaten.
brick oldu telefon kaldı öyle neyapacağım ben şimdi
nitrogen' Alıntı:@mturk77 Emegine saglık üstad. şu an yüklüyorum denemelerden sonra detaylı olarak yazarım romu.
Fakat Discovery II Hafıza Fix in linkini yeniler misin?
mturk77' Alıntı:nitrogen' Alıntı:@mturk77 Emegine saglık üstad. şu an yüklüyorum denemelerden sonra detaylı olarak yazarım romu.
linki düzelttim.
nitrogen' Alıntı:mturk77' Alıntı:nitrogen' Alıntı:@mturk77 Emegine saglık üstad. şu an yüklüyorum denemelerden sonra detaylı olarak yazarım romu.
linki düzelttim.
ilgin için teşekkür ederim üstadım. rom mükemmel şu anda tek problemim rehber sorunum var kayıtlı kısıler tam çıkmıyor. sim kartı farklı bır telefona takınca sorun yok. Umarım bır çözümü vardır.
Tekrardan teşekkürler emegine saglık.
İyi bayramlar.