ikisinide aynı portla yaptım biri İşlemcileri GMD mt6589 MT6592 Nibiru H1 Ekran kayıt ve screen shot resim çekme ve alt panelde sanal tuşlar zaten yazdımbest1905' Alıntı:hocam hangisini kurmamızı tavsiye edersin orijinal olanı mı senin verdiğini mi ?
ejder21' Alıntı:Teşekkür hocam ellerine sağlık
Olur denemediğim için GMDII eklemedim belki biriki hata çıkabilir normalde portu ona göre yaptımLaMinerva' Alıntı:Discovery 2 ilede uyumlumu bu rom ?
excalabur' Alıntı:Olur denemediğim için GMDII eklemedim belki biriki hata çıkabilir normalde portu ona göre yaptımLaMinerva' Alıntı:Discovery 2 ilede uyumlumu bu rom ?
LaMinerva' Alıntı:excalabur' Alıntı:Olur denemediğim için GMDII eklemedim belki biriki hata çıkabilir normalde portu ona göre yaptımLaMinerva' Alıntı:Discovery 2 ilede uyumlumu bu rom ?
Ben denedim şu anda sıkıntısız kuruluyor ve gayet stabil çalışıyor. Sadece kamerada sıkıntı var. Ön kameraya alınca daha hiç açılmıyor.
LaMinerva' Alıntı:excalabur' Alıntı:Olur denemediğim için GMDII eklemedim belki biriki hata çıkabilir normalde portu ona göre yaptımLaMinerva' Alıntı:Discovery 2 ilede uyumlumu bu rom ?
Ben denedim şu anda sıkıntısız kuruluyor ve gayet stabil çalışıyor. Sadece kamerada sıkıntı var. Ön kameraya alınca daha hiç açılmıyor.
Emeğinize sağlık dostum ilerleyen zamanlarda kullanmaya başlayacağım.excalabur' Alıntı:LaMinerva' Alıntı:excalabur' Alıntı:Olur denemediğim için GMDII eklemedim belki biriki hata çıkabilir normalde portu ona göre yaptımLaMinerva' Alıntı:Discovery 2 ilede uyumlumu bu rom ?
Doğrudur konuda onu yazdım zaten bendede aynısı var başka kamera uygulaması yükle çalışır stayosdan kaynaklanıyor
sorun varsa hallederim teşekkürler
Google play çalışıyor resimleri çektim hata vardır önce gapps güncellemelerini yükle gms.core,playstore gibiLaMinerva' Alıntı:Google playdan uygulama indirilmiyor. İndirilen uygulamada menüye gelmiyor..
Ayarlar-Durum Çubuğu-Diğer Ayarlara Gir Dinamik Renk Ayarlarını Tıkla Saat Seçine Gir İleri Tıkla Renk Paneli Çıkacak İstediğin Rengi Seçersen Durum Çubuğunun Rengi Değişecektir Saati Seçersen O Zamanda Seçtiğin Renkle Değişirkartal2387' Alıntı:Ayarlar menüsündeki yazı tipi rengini kırmızı olanı nasıl değişiyoruz ?
Romu Kullan Bence En iyi Romlardan Bir tanesi Ön Kamera haricinde(Oda Başka Kamera Uygulamasında Çalışıyor Zaten Yazdım) Herşey Sorunsuz Çalışıyor Ve Görsellik ve ses Süper Çok Uğraştım Ve Extra Fixle Uğraşmayı Sevmem O Yüzden Her Şeyi Elimden Geldiğince Tam Yaparım Neden Kullanamıyorsun ortada değilde Sağda Senin İçin Zaman Bulursam Bakacağımxionks34' Alıntı:Su uygulama kapatmada kenarda değilde ortada olsa çok iyi olurdu . düzeltme gibi bir şansımız var mi. Sırf bu yüzden bu romu kullanmiyorum
excalabur' Alıntı:Romu Kullan Bence En iyi Romlardan Bir tanesi Ön Kamera haricinde(Oda Başka Kamera Uygulamasında Çalışıyor Zaten Yazdım) Herşey Sorunsuz Çalışıyor Ve Görsellik ve ses Süper Çok Uğraştım Ve Extra Fixle Uğraşmayı Sevmem O Yüzden Her Şeyi Elimden Geldiğince Tam Yaparım Neden Kullanamıyorsun ortada değilde Sağda Senin İçin Zaman Bulursam Bakacağımxionks34' Alıntı:Su uygulama kapatmada kenarda değilde ortada olsa çok iyi olurdu . düzeltme gibi bir şansımız var mi. Sırf bu yüzden bu romu kullanmiyorum
Tamam Yakın Zamanda Yapabilirsem Veririmxionks34' Alıntı:Bana ozelden fix verebilir misiniz ortada olması için . blsevmediginizi biliyorum ama ROM çok güzel bu yüzden dört beş arkadaş bu romu kullanmiyoruz