redbulvqv' Alıntı:S.aleykum Hocam İlk Başta Elinize Kolunuza Sağlık Gayet Başarılı Bir Calisma Olmuş Sizden Ricam G3 Rom İçin Dolby Paketi Yaparmısınız. Bende PC Olmadıgından Kendim Yapamadm. Uğraşamam Derseniz Caniniz Sağolsun
omer48' Alıntı:Rom sahibi kardeş link ölü bi el atsan mega yanıt vermiyor
Incredible™' Alıntı:omer48' Alıntı:Rom sahibi kardeş link ölü bi el atsan mega yanıt vermiyor
mega sorunsuz :thinking:
Desreuezq' Alıntı:redbulvqv' Alıntı:S.aleykum Hocam İlk Başta Elinize Kolunuza Sağlık Gayet Başarılı Bir Calisma Olmuş Sizden Ricam G3 Rom İçin Dolby Paketi Yaparmısınız. Bende PC Olmadıgından Kendim Yapamadm. Uğraşamam Derseniz Caniniz Sağolsun
Android modding kisminda Dolby var yukle
Desreuezq' Alıntı:Denemekdrn zarar gelmez DDP yi dene calisir aosp bir rom sonucda
mikelanj' Alıntı:hocam 4 ve 16 gb ikisi için ikisinede uygunmudur acaba
abdussamet' Alıntı:Rom gayet güzel fakat bende şöyle bir sorun oluştu g3 kilit apkYi indirdim kurdum ilk seferinde güzeldi ekrana çift tıklayınca kilitliyordu fakat sonradan çalışmamaya başladı kaldırıp tekrar kurdum falan ama yok çalışmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
ULTİMATE' Alıntı:abdussamet' Alıntı:Rom gayet güzel fakat bende şöyle bir sorun oluştu g3 kilit apkYi indirdim kurdum ilk seferinde güzeldi ekrana çift tıklayınca kilitliyordu fakat sonradan çalışmamaya başladı kaldırıp tekrar kurdum falan ama yok çalışmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
forum kurallarına gore flood yasaktır bu sorunu yasayan birisi olsa cevap atardı
abdussamet' Alıntı:ULTİMATE' Alıntı:abdussamet' Alıntı:Rom gayet güzel fakat bende şöyle bir sorun oluştu g3 kilit apkYi indirdim kurdum ilk seferinde güzeldi ekrana çift tıklayınca kilitliyordu fakat sonradan çalışmamaya başladı kaldırıp tekrar kurdum falan ama yok çalışmıyor. Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu acaba?
forum kurallarına gore flood yasaktır bu sorunu yasayan birisi olsa cevap atardı
Flood ne oluyor hocam cehaletimi mazur görün