[PORT][4.4.2]StayOS Rom By AloneMan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan AloneMan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Eline sağlık çok güzel olmuş ama birisi aradığında ekran siyah oluyor ve arayanın ismi gözükmüyo

Cvp: [PORT][4.4.2]StayOS Rom By AloneMan

Eline sağlık Yasin :)

Frozen' Alıntı:
Eline sağlık Yasin :)

Sağol Berke :)

Ahzee' Alıntı:
Eline sağlık çok güzel olmuş ama birisi aradığında ekran siyah oluyor ve arayanın ismi gözükmüyo

Ekran birkaç saniyeliğine siyah oluyor sonra arayanın ismi gözüküyor sıkıntı yok yani :)

Rom için teşekkürler. Son 600 mb internetim kaldı abicim, yani 1 at başka rom deneme fırsatım olmayacak. Rica etsem pil ve performans hakkında bilgi verirmisin

mkaya1453' Alıntı:
Rom için teşekkürler. Son 600 mb internetim kaldı abicim, yani 1 at başka rom deneme fırsatım olmayacak. Rica etsem pil ve performans hakkında bilgi verirmisin

Açıkçası bundan daha iyi romlar var :)

AloneMan' Alıntı:
mkaya1453' Alıntı:

Okadar kötü değil şarj beğenmedim ama görsellik şeehaane :)

mkaya1453' Alıntı:
AloneMan' Alıntı:
mkaya1453' Alıntı:

Okadar kötü değil şarj beğenmedim ama görsellik şeehaane :)

Bugün Bir Rom Daha Paylaşacağım o da çok güzel :D

Cvp: RE: [PORT][4.4.2]StayOS Rom By AloneMan

mustafaozkan11' Alıntı:
Merhabalar link çalışmıyor sanırım bakabilir misiniz

QMPZAv.png

Linkler sağlam.Aha dayıya sor :p

Eline sağlık rom çok iyi Son uygulamalar tuşu için fix ne zaman gelir ?
Ve yandex'e yükleme şansın varmı Google ile yavaş iniyor virüs taraması yapamadığı için tek sunucu ile indiriyor

Google klavye durdu hatasi veriyor.nasil duzeltebilirim yazi islemleri durdu

Klavye sorunun hallettim.yanliz 2 sorum olacaktı  birincisi Otauptader güncelleme var 2 adet yükle dediğimde yeniden baslatip cwm aciliyor orada kalıyor yani nasıl yukleme yapacağım ikincisi ise ana ekrandaki Google barı kaldırmadım yardımcı olursanız sevinirim iyi çalışmalar