Ramazan Çiftçi
Kayıtlı Üye
Theimam' Alıntı:Romu kurduktan sonra bu hatayı alan var mı
aynısı bendede oldu nasıl duzeltecez
Theimam' Alıntı:Romu kurduktan sonra bu hatayı alan var mı
Ramazan Çiftçi' Alıntı:Theimam' Alıntı:Romu kurduktan sonra bu hatayı alan var mı
aynısı bendede oldu nasıl duzeltecez
mdlpl' Alıntı:hocam herşeyi yaptım romun zipini flashlıyorum tekrar twrp ana menüye atıyor napmam lazım ?
mdlpl' Alıntı:öyle yapıyorum hocam bu ilk romum değil zaten yinede teşekkür ederim
Teknojix' Alıntı:GM Discovery II+ telefonu GM Discovery ile takas etmek istiyorum. Sırf şu romlardaki bolluk için. Değer mi sizce? Discovery daha güzel vallaha yeminlen ısınma derdi yok. Şarjı hızla erimiyor. Ve bir sürü rom var. Şarj süreleri kimbilir bu telefonunkine 100 bile basabilir.
byegeli35' Alıntı:https://yadi.sk/d/JMO00M0smnXH4 flashlayın recovery den
Ramazan Çiftçi' Alıntı:Teknojix' Alıntı:GM Discovery II+ telefonu GM Discovery ile takas etmek istiyorum. Sırf şu romlardaki bolluk için. Değer mi sizce? Discovery daha güzel vallaha yeminlen ısınma derdi yok. Şarjı hızla erimiyor. Ve bir sürü rom var. Şarj süreleri kimbilir bu telefonunkine 100 bile basabilir.
kardeş senin telefonunda sıkıntı var galiba yoksa benım tek sıkıntım rom sarj sıkıntısı falan yok bende
Teknojix' Alıntı:Ramazan Çiftçi' Alıntı:Teknojix' Alıntı:GM Discovery II+ telefonu GM Discovery ile takas etmek istiyorum. Sırf şu romlardaki bolluk için. Değer mi sizce? Discovery daha güzel vallaha yeminlen ısınma derdi yok. Şarjı hızla erimiyor. Ve bir sürü rom var. Şarj süreleri kimbilir bu telefonunkine 100 bile basabilir.
kardeş senin telefonunda sıkıntı var galiba yoksa benım tek sıkıntım rom sarj sıkıntısı falan yok bende
Şarj sıkıntısı yinede hızlı gidiyor. Hele ki stock romda ve mobil veri açıldığında. Yarın veya salı günü yine garantiye gönderip batarya, kamera ve arka kapak değişimi isticem bakalım sonuçlar ne olacak.
Ramazan Çiftçi' Alıntı:Teknojix' Alıntı:Ramazan Çiftçi' Alıntı:Teknojix' Alıntı:GM Discovery II+ telefonu GM Discovery ile takas etmek istiyorum. Sırf şu romlardaki bolluk için. Değer mi sizce? Discovery daha güzel vallaha yeminlen ısınma derdi yok. Şarjı hızla erimiyor. Ve bir sürü rom var. Şarj süreleri kimbilir bu telefonunkine 100 bile basabilir.
Şarj sıkıntısı yinede hızlı gidiyor. Hele ki stock romda ve mobil veri açıldığında. Yarın veya salı günü yine garantiye gönderip batarya, kamera ve arka kapak değişimi isticem bakalım sonuçlar ne olacak.
kardeşim bir şey soracam benımde kamera camı catladı arka kamerada bişey yok ama hoş görünmüyor garantiye yollasam para alırlarmı alırlarsa ne kadar alırlar bilgin varmı _?
byegeli35' Alıntı:https://yadi.sk/d/LAG71cWwmnafG sorun yaşayan arkadaşlar recovery den direk flashlasın.