[PORT][5.1][V2.2] GM Discovery II & II+ CyanogenMOD 12.1 Project

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ByEgeLi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Test aşamasindayiz hocam.oldukca hafif bir rom taban alindi guzel seyler cikicak insallah.

Ayni rom.ekran goruntusu koymamislar.forumda baska bir forum ismi vermek yasak diye biliyorum.

Kurallar geregi atamam hocam.Fakat illa biseylef deniyecem diyorsan hafta sonu hatalarin buyuk bir cogunlugunu gidermis olurum.test sürümünde yardimci olabilirsin.

He sizin romu ben mi deniyecem hocam sıkıntı yok yardımcı olabilirsem ne mutlu bana linki atabilirsiniz denemeye başlarım zamanım bol sınavlarım bitti :D

doguk54' Alıntı:
He sizin romu ben mi deniyecem hocam sıkıntı yok yardımcı olabilirsem ne mutlu bana linki atabilirsiniz denemeye başlarım zamanım bol sınavlarım bitti :D

Benimde bitti çok şükür.

O zaman iyi hocam hemen başlıyalım denemelere istediğiniz zaman verebilrsiniz linki :)

Bu lisenin sınavları bitiyor da bu bizim finaller niye bitmiyor ya ben bu üniversitenin sistemini hiç sevmedim :)

@"Hacker-1971" hocam şunu flashlayıp sonucu yazarmısınız : https://drive.google.com/file/d/0B-6StUKsEgRwTlExWGw4MGswTzQ/view

Telefonu brick yapmışsın recovery gir konuda yazan işlemleri tek tek yava yavaş yap acele etmeden kur